Γεια σου Μαρία, ήταν πολλά τα λεφτά...

Gazzetta team
Γεια σου Μαρία, ήταν πολλά τα λεφτά...

bet365

Η Σαράποβα σόκαρε με την αποκάλυψή της και οι χορηγοί την εγκαταλείπουν. Περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ θα χάσει η διάσημη τενίστρια.

«Είμαστε θλιμμένοι και έκπληκτοι από την είδηση. Αποφασίσαμε να διακόψουμε τη σχέση μας με την Μαρία όσο βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα. Θα παρακολουθούμε στενά την κατάσταση», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Nike. Μάλιστα, η Tag Heuer τόνισε πως διέκοψε τις συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας με τη Σαράποβα, η οποία είχε λήξει τον Δεκέμβριο του 2015. Η Σαράποβα, κάτοχος πέντε τίτλων Grand Slam σόκαρε με την ανακοίνωσή της πως βρέθηκε θετική σε έλεγχο ντόπινγκ κατά τη διάρκεια του Αυστραλιανού Οπεν και πλέον... πληρώνει τις συνέπειες. Οπως έγινε γνωστό, η διάσημη τεχνίστρια μόνο από τη Nike θα χάσει 70 εκατ. δολάρια, μιας και η ίδια είχε ακόμα τρια χρόνια συμβόλαιο, ενώ αναμένεται να αποσυρθεί η δική της σειά ρούχων. Αναμένεται να ακολουθήσει και η Porsche!

Η Σαράποβα κερδίζει 17 εκατ. λίρες τον χρόνο μόνο από τους χοηργούς, ποσό που υπερβαίνει κατά πολύ το έπαθλο των 2.3 εκατ. λιρών που έβαλε πέρσι στο λογαριασμό της. Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης θα μπορούσε να να γίνει η υψηλότερη αμειβόμενη αθλήτρια του πλανήτη μέχρι το τέλος του έτους. Αλλοι, χορηγοί, ανάμεσά τους Evian Porsche και Prince δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα, ωστόσο περιμένουν να δουν για πόσο θα μείνει εκτός δράσης.

 

Τελευταία Νέα