Ηappy Birthday to Κέλλυ!

Ηappy Birthday to Κέλλυ!

bet365

Η Κέλλυ Αραούζου έκανε δώρο στον εαυτό της για τα 25ά γενέθλια της το δεύτερο χρυσό μετάλλιο (μετά τα 1.500μ.) στα 800μ. των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων που ολοκληρώθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Η αθλήτρια του Ολυμπιακού τόνισε στο gazzetta.gr: «Δεδομένων των συνθηκών, δηλαδή το γεγονός ότι δεν υπάρχει έντονος συναγωνισμός και δεν είχα μεγάλη πίεση, ήταν καλός αγώνας. Δυστυχώς, μόνο ο προπονητής μου, Νίκος Γέμελος έχει αθλητές αποστάσεων. Δεν ξέρω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, ίσως γιατί είναι πολύωρες οι προπονήσεις, ίσως γιατί είναι παραπάνω απαιτητικές...

Ένας αθλητής αποστάσεων δεν μπορεί να μένει εκτός νερού για μεγάλο διάστημα, γιατί χάνετε αερόβια αίσθηση με το νερό. Σίγουρα οι αποστάσεις δεν είναι για φυγόπονους αθλητές. Όμως δεν παύει να μου προκαλεί εντύπωσε την στιγμή που τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις έχουμε στις αποστάσεις».

Η κολυμβήτρια του Νίκου Γέμελου κολύμπησε σε 8:53.78, με την «αειθαλή», Μαριάννα Λυμπερτά να τερματίζει στη δεύτερη θέση με 8:59.24 και να σημειώνει: «Αλήθεια είναι ότι μου βγήκε η κούραση από τη χθεσινή κούρσα. Έχω ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο όμως θα ξεπεράσω και θα επιστρέψω καλύτερη για τη συνέχεια».

Τρίτη τερμάτισε η Στέλλα Απλαντή του ΠΑΟΚ με 9:05.66.

 

Τελευταία Νέα