Μελαδίνης: «Θα κυνηγήσω ένα δεύτερο όριο»

Μελαδίνης: «Θα κυνηγήσω ένα δεύτερο όριο»

bet365

Ο Οδυσσέας Μελαδίνης ήταν ο νικητής στα 100μ. ελεύθερο των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων Όπεν, που ολοκληρώθηκαν στο ΟΑΚΑ και αποκάλυψε στο gazzetta.gr ότι στόχος του είναι ένα ακόμη όριο για το Ρίο.

«Δεν είχα κάνει ξεκούραση γι αυτούς τους αγώνες. Ήθελα να κάνω δύο καλές κούρσες στα 50 και 100μ. ελεύθερο. Βασικός στόχος μου είναι το Πρωτάθλημα Επιλέκτων σε δύο εβδομάδες και στη συνέχεια στο τέλος του μήνα, το Όπεν της Στοκχόλμης, όπου θα κυνηγήσω ένα ακόμη για το Ρίο (έχει ήδη στα 50μ. ελεύθερο) στα 100μ. ελεύθερο», δήλωσε στο Κολυμβητής του Πανσερραϊκού, που κολύμπησε σε 49.55.

Απογοητευμένος πλήρως από την εμφάνιση του ήταν ο Χρήστος Κατραντζής, ο οποίος κατετάγη δεύτερος, τερματίζοντας σε 49.67 και είδε έναν ακόμη αγώνα να ολοκληρώνεται χωρίς να πιάνει το πολυπόθητο όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (48.99): «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου, είχα τεχνικά προβλήματα. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν βγαίνει μία καλή κούρσα, αφού δουλεύω σκληρά... ;Iσως να πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχολογία μου. Επόμενος αγώνας που θα μετάσχω θα είναι η Ημερίδα Επιλέκτων».

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Γιάννης Θέρμος του Μίλωνα με 50.51.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα