Koυλούρης: «Μεγάλη ανακούφιση! Είχα δουλέψει πολύ»

Koυλούρης: «Μεγάλη ανακούφιση! Είχα δουλέψει πολύ»

bet365

Ο Δημήτρης Κουλούρης ξέσπασε σε λυγμούς λίγο μετά την ολοκλήρωση των 200μ. πρόσθιο, των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων Όπεν, που ολοκληρώθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού, μίλησε στο gazzetta.gr μετά την πρόκριση του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Νιώθω μεγάλη ανακούφιση, είχα δουλέψει πολύ σκληρά. Στην πραγματικότητα είχα δουλέψει όσο δεν πάει τα τελευταία δύο χρόνια. Τα είχα δώσει όλα από πέρυσι όμως τελειώνοντας οι κούρσες και στρέφοντας το βλέμμα μου στην οθόνη δεν έβλεπα τον χρόνο που ήθελα. Αυτό συνέβη σήμερα και ομολογώ ότι λύγισα», δήλωσε ο 25χρονος κολυμβητής, ο οποίος έγινε ο 11ος που θα ταξιδέψει για το Ρίο και πρόσθεσε: «Το επόμενο σαββατοκύριακο θα ταξιδέψω στο Εδιμβούργο, μία πολύ δυνατή διοργάνωση, είναι η τρίτη σερί που θα δώσω το «παρών» και με δεδομένο ότι θα αγωνιστώ χωρίς άγχος πια περιμένω να κάνω μία καλή εμφάνιση. Άλλωστε σύμφωνα με το χρόνο μου είμαι 8ος στην κατάταξη, σε έναν αγώνα που λαμβάνουν μέρος πρωτοκλασάτοι κολυμβητές».

Τέλος, σε ότι αφορά στην παρουσία του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός είπε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι τα κατάφερα. Ήξερα ότι μπορώ και έμενα να τα καταφέρω».

Οι κολυμβητές που έχουν πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κριστιάν Γκολομέεβ (50μ., 100μ. ελεύθερο)

Απόστολος Χρήστου (100μ. ύπτιο)

Στέφανος Δημητριάδης (200μ. πεταλούδα)

Οδυσσέας Μελαδίνης (50μ. ελεύθερο)

Ανδρέας Βαζαίος (200μ. μεικτή ατομική)

Παναγιώτης Σαμιλίδης (200μ. πρόσθιο)

Νόρα Δράκου (50μ. ελεύθερο)

Άννα Ντουντουνάκη (100μ. πεταλούδα)

Δημήτρης Κουλούρης (200μ. πρόσθιο)

Σπύρος Γιαννιώτης (10χλμ. μαραθώνια κολύμβηση)

Κέλλυ Αραούζου (10χλμ. μαραθώνια κολύμβηση)

 

Τελευταία Νέα