Το 1o MaskaRun στον Ορχομενό

Το 1o MaskaRun στον Ορχομενό

Το 1o MaskaRun στον Ορχομενό

Η «τρελή» ιδέα, του υπεύθυνου Τύπου του ΣΕΓΑΣ, Μπάμπη Ζαννιά υλοποιείται, έτσι φέτος για πρώτη φορά την Κυριακή 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας δρόμου-περιπάτου, Maska Run.  

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα μοιραστούν μπλουζάκια, μετάλλια και μάσκες ματιών σε όλους τους συμμετέχοντες με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις εγγραφές.

Η διαδρομή είναι 2,1 χλμ ασφαλτοστρωμένη και μπορούν να πάρουν μέρος από μαθητές 4ης Δημοτικού και μεγαλύτεροι-ες.
Επίσης μπορούν να πάρουν μέρος όσοι θέλουν να φορούν αποκριάτικες στολές ή να έχουν μακιγιαριστεί.

Με σκεπτικό την τόνωση της τοπικής κοινωνίας και στόχο οι εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του Δήμου, η εκκίνηση του 1ο MaskaRun θα δοθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 11:00 πμ από την πλατεία της Σκριπούς και ο τερματισμός στην στην Κεντρική Πλατεία (Πλατεία Ηρώου)

Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε στα τηλέφωνα: 6974102671 (Ηλιάνα) και 6973612798 (Κατερίνα), στο FB με μήνυμα στη σελίδα Καρναβάλι Ορχομενού καθώς και mail στο info@ppso.gr.
Απαραίτητα στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, Πατρώνυμο, Έτος Γέννησης και Τηλέφωνο.

Σύντομα θα αναρτηθούν και άλλες λεπτομέρειες για το 1ο MaskaRun, όπως η διαδρομή μαζί με απόσπασμα χάρτη από τους διοργανωτές και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση για την πρώτη αυτή εκδήλωση στην Ελλάδα και Παγκοσμίως που εξέδωσε ο Πολιτιστικός Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού: 

«Στόχος μας το κέφι και η διασκέδαση για να μπούμε στο κλίμα των αποκριών μία βδομάδα ακριβώς πριν το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΣ!!!»

Best of internet