«Χρυσός» βαθμός για Προοδευτική Αγρινίου

«Χρυσός» βαθμός για Προοδευτική Αγρινίου

«Χρυσός» βαθμός για Προοδευτική Αγρινίου

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2 απέσπασε η Προοδευτική Αγρινίου με την ισοπαλία που πήρε στο κλειστό της Νέας Κίου με αντίπαλο τον Αλκυών Δρεπάνου,με σκόρ 30-30.  

Η Προοδευτική είχε το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και πήγε στα αποδυτήρια με σκόρ 12-19. Το ίδιο δυνατά ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά στο 32' του αγώνα το μάτς λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα. Μετά από μαρκαρισμα του Ράικου Κ. στον Ρόντο ο τελευταίος χτύπησε τον Ράϊκο και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν αφού έγινε σύρραξη και το ματς μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ξεκίνησε και πάλι αφού πρίν είχε αποβληθεί με απευθείας κόκινη κάρτα ο Ρόντος από τον Αλκυών Δρεπάνου.

Η ένταση... ξύπνησε και να πείσμωσε τους παίκτες του Αλκυώνα που με αντεπίθεση διαρκείας ροκάνιζαν τη διαφορά και στο 50' το μάτς ήρθε σε απόλυτη ισορροπία (24-24). Δραματικά τα τελευταία λεπτά αφού ο αγώνας πήγαινε γκόλ-γκόλ, με την Προοδευτική να εχει την ευκαιρία να... κλέψει το παιχνίδι αφού προηγήθηκε 29-30 στα 40 δευτερόλεπτα πρίν τη λήξη, όμως η Αλκυών ισοφάρισε.

Επόμενος αγώνας για τους Αγρινιώτες είναι το ντέρμπι με τον Β.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ στις 5 Μαρτίου 2016 ώρα 16:00 στο ΔΑΚ της πόλης που κατά πολλούς θα κρίνει και την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β.(Τ/Φ), Δήμου Χρ., Γεωργομήτρος Απ.(2), Φωτόπουλος Λ., Αναστασόπουλος Δ., Σωτηρόπουλος Χρ., Κωνσταντόπουλος Γ.(6), Λιόκαυτος Κ.(4), Γιαννιώτης Δ.(11), Παπανίκος Δ.(6), Τσάμης Φ., Αλεξόπουλος Β., Ράϊκος Σπ.(Τ/Φ), Μουζάκης Λ., Ράϊκος Κ.(1), Μαυρέλης Χρ. 

Best of internet