Κεχαγιάς: «Μόνο νίκη»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Μόνο νίκη»

bet365

Σαν ακόμη ένα παιχνίδι όπου το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι η νίκη χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στην Ισπανία την Τρίτη το βράδυ ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γυναικών, Σάκης Κεχαγιάς, για την προκριματική φάση του World League Γυναικών.

Επεσήμανε δε, πως ο μεγάλος στόχος είναι το προολυμπιακό τουρνουά και ανέλυσε τον τρόπο σκέψης με τον οποίο βλέπει την κάθε προπόνηση και το κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης από το κοινό καμπ προετοιμασίας που θα πραγματοποιήσουν οι Εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Ελλάδας, από την επόμενη ημέρα του αγώνα.

Σάκης Κεχαγιάς – Προπονητής Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία είναι ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο πάμε για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει αγώνας στον οποίο μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με άλλο αποτέλεσμα. Φυσικά ο μεγάλος στόχος για εμάς είναι το προολυμπιακό τουρνουά που ακολουθεί στις 20 Μαρτίου.

Προς τα εκεί έχουν επικεντρωθεί όλες οι προσπάθειές μας. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε προπόνηση με την προπόνηση και παιχνίδι με το παιχνίδι. Φυσικά το ότι θα κάνουμε κοινό καμπ προετοιμασίας με μια ομάδα σαν την Ισπανία, που αποτελεί μία από τις κορυφαίες του κόσμου, έχοντας αναπτύξει μεγάλη δυναμική τα τελευταία χρόνια μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Γενικά ο τρόπος που λειτουργούμε σαν ομάδα και η δική μου φιλοσοφία έχει να κάνει με τη συνεχή βελτίωση. Τα πάντα για εμένα κινούνται γύρω από αυτό. Χρειάζεται σκληρή προπόνηση, παιχνίδια και ανάλυση των παιχνιδιών. Να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το διορθώσουμε, αλλά και τι κάνουμε σωστά ώστε να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Σε ερώτηση για το προολυμπιακό τουρνουά που αποτελεί το μεγάλο στόχο της ομάδας είπε:

«Αυτό το τουρνουά είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά. Σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται εκτός ομάδας, καταλαβαίνω πως το βλέπει κοντά κι έτσι είναι. Μέχρι τότε όμως, έχουμε να συμπληρώσουμε αρκετές προπονητικές μονάδες, ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η καθημερινότητα ως ομάδα.

Γενικά πάντως, η φύση αυτών των τουρνουά είναι ιδιαίτερη, καθώς υπάρχουν 7 πολύ καλές ομάδες που έχουν πάνω κάτω τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης. Μπορεί ο θεωρητικά αδύναμος αντίπαλος στο νοκ – άουτ να σε κερδίσει και ο θεωρητικά δυνατός να λυγίσει υπό την πίεση που έχει ως φαβορί και να χάσει. Όταν φτάσει εκείνη η ώρα, θα γίνει η ανάλυση των αντιπάλων μας ώστε να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

 

Τελευταία Νέα