Καταγγέλλει επεισόδια ο ΠΑΟΚ!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Καταγγέλλει επεισόδια ο ΠΑΟΚ!

bet365

Επεισόδια σημειώθηκαν σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Νέα Ιωνία, ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ γυναικών. Από την πλευρά της η Νέα Ιωνία κάνει λόγο για παιχνίδι εντυπώσεων.

Αφότου ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης, περίπου 20 οπαδοί της Νέας Ιωνίας κατευθύνθηκαν απειλητικά τις παίκτριες του ΠΑΟΚ, οι οποίες έπειτα από ανατροπή κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία 27-27.

Σύμφωνα με τον γενικός αρχηγό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Χασεκίδη δύο παίκτριες τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, οι Τσαουσίδου και Νούλα, ενώ ο ίδιος δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι στην προσπάθεια του να τις προστατεύσει. Ο ίδιος μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου κατέθεσε μήνυση τόσο κατά του ατόμου που τον χτύπησε όσο και των λοιπών αγνώστων.

«Αποτελεί ντροπή το συγκεκριμένο συμβάν και ο ΠΑΟΚ δεν θα το αφήσει έτσι. Όταν η Νέα Ιωνία πανηγύρισε πέρυσι στην έδρα μας το Κύπελλο οι 2,5 χιλιάδες οπαδοί τις χειροκρότησαν και δεν συνέβη το παραμικρό», δήλωσε στο gazzetta.gr ο Δημήτρης Χασεκίδης.

Ναϊσίδου: «Και κερατάς και δαρμένος δεν πάει...»

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εκδοχή της προπονήτριας τις Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου η οποία απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν έγινε απολύτως τίποτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν υπήρχε τέτοιο συμβάν θα είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνα, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί. Ο ΠΑΟΚ αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει εικόνες επεισοδίων, καλά θα κάνει να μας εξηγήσει τα όσα συνέβησαν πριν από δύο εβδομάδες στον τελικό του Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη, τα οποία μεταδόθηκαν ζωντανά από την δημόσια τηλεόραση.

Κουκουλοφόροι, δακρυγόνα και διακοπή του αγώνα. Στο γήπεδο μας έρχονται οικογένειες και παιδιά, οι φίλαθλοι μας είναι λίγοι και δεν έχουμε οπαδούς. Και κερατάς και δαρμένος δεν πάει... Ο κύριος Χασεκίδης αν και αστυνομικός έχει οπαδική συμπεριφορά, δεν κατάφερε να προστατεύσει το κύρος ενός τελικού Κυπέλλου, για τον οποίο κάναμε ένσταση και 15 ημέρες μετά δεν έχουμε καμία απάντηση.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν όρθιος στον πάγκο και προκαλούσε. Θεωρώ άκρως προκλητικό να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ας ανατρέξουμε στην ιστορία και τη φιλοσοφία της Νέας Ιωνίας και αυτή του ΠΑΟΚ, από εκεί θα καταλάβουμε τι πρεσβεύει κάθε ομάδα».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα