Γέμελος: «Δεν ήταν αγώνας στόχος»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γέμελος: «Δεν ήταν αγώνας στόχος»

bet365

Ικανοποιημένος από την Αραούζου δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γέμελος στο gazzetta.gr, ωστόσο περίμενε περισσότερα από τον Σπύρο Γιαννιώτη, στο δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαραθώνιας κολύμβησης 10χλμ, που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης τερμάτισε 12ος και η Κέλλυ Αραούζου 6η θέση με τον Γέμελο να υπογραμμίζει παρότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ήταν αγώνας στόχος, αφού όπως έχει ξεκαθαριστεί ο μόνος στόχος για τη φετινή χρονιά είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο: «Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και των δύο κολυμβητών.

Στην κούρσα του Σπύρου μετείχαν 83 αθλητές, όταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες συμμετέχουν 25. Ήταν μία πολύ δύσκολη κούρσα με πολλή επαφή, με τον Σπύρο να χάνει πολλές θέσεις στο τέλος. Οι διαφορές ήταν πολύ μικρές, αν δει κανείς τους χρόνους, όμως η θέση δεν ήταν καλή. Από την Αραούζου είμαι πολύ ικανοποιημένος για την 6η θέση που κατέλαβε και για το γεγονός ότι κατάφερε να κερδίσει πολλές θέσεις στα τελευταία χιλιόμετρα, διότι αυτό είναι κυρίως που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ούτως ή άλλως πάντως δεν ήταν αγώνας στόχος».

 

Τελευταία Νέα