Στον προημιτελικό του Ντουμπάι ο Παγδατής

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Στον προημιτελικό του Ντουμπάι ο Παγδατής

bet365

Ο Μάρκος Παγδατής νίκησε τον φορμαρισμένο, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 2-0 σετ και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του τουσνουά στο Ντουμπάι.

Ο Μάρκος Παγδατής παίζοντας καταπληκτικό τένις νίκησε τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 2-0 σετ (7-5, 6-0) και προκρίθηκε στον προημιτελικό του τουρνουά στο Ντουμπάι.

Στο πρώτο σετ ο Κύπριος τενίστας σέρβιρε προηγούμενος με 5-4 για την κατάκτησή του, ωστόσο ο Ισπανός (Νο4 στο ταμπλό) έκανε break για να ισορροπήσει την κατάσταση. Για λίγο όμως αφού ο Παγδατής τον μιμήθηκε αμέσως και τελικά έκανε το 1-0. Στο δεύτερο σετ ο Παγδατής ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον αντίπαλό του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Μπαουτίστα Αγκούτ φέτος είναι ανάμεσα στους 3 πιο φορμαρισμένους τενίστες μέχρι τώρα έχοντας κατακτήσει το πρώτο δίμηνο του 2016 ήδη δύο ATP τίτλους.

Αντίπαλος του Παγδατή στην επόμενη φάση θα είναι ο νικητής της αναμέτρηση Τζόκοβιτς – Λόπεζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα