ΝΟ Χίου - Παναθηναϊκός 4-10
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Παναθηναϊκός δεν μάσησε... στο νησί της μαστίχας, απ' όπου επιστρέφει με τους τρεις βαθμούς της νίκης και διατηρείται μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Οι «Πράσινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο του ΝΟ Χίου με 10-4, στο ματς της 14ης αγωνιστικής του πρωταλήματος Α1 ανδρών.
Η ομάδα του Τεό Λοράντου πήρε εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα, προηγούμενη με 5-0 ήδη από το πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο αύξησε περαιτέρω τη διαφορά σε 8-0. Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Διονύσης Καρούντζος, ο οποίος σημείωσε τέσσερα τέρματα.
ΝΟ ΧΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-10
Οκτάλεπτα: 0-5, 0-3, 1-1, 3-1.
ΝΟ ΧΙΟΥ: Μιμίδης 2, Γκιουβέτσης 2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπετανάκης 1, Πρίμορατς 1, Καρούντζος 4, Αφρουδάκης 1, Γαβαλάς Ι. 3.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
