Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-6

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 12-6

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βουλιαγμένη με 12-6 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» ,στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Α1 Γυναικών, για την 12η αγωνιστική.

Έτσι, έφτασε τους 36 βαθμούς τη στιγμή που ο ΝΟ Βουλιαγμένης έμεινε στους 29 και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό, εάν οι δύο ομάδες, όπως αναμένεται φθάσουν σε αυτόν.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ήταν αυτή που προηγήθηκε αρχικά, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει. Με προσόν την καλή του άμυνα προηγήθηκε με 6-3 στο ημίχρονο και διαρκώς διεύρυνε το προβάδισμά του απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης, χωρίς να απειληθεί σε άλλο σημείο του αγώνα.

Τρία (3) γκολ για τις γηπεδούχους πέτυχε η Μαργαρίτα Πλευρίτου και δύο (2) οι Ασημάκη, Έμολο και Ελευθερία Πλευρίτου. Για τον ΝΟ Βουλιαγμένης Τσουκαλά και Χυδηριώτη ήταν πρώτες σκόρερ με δύο (2) τέρματα.

Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει λόγω σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη ανάμεσα στους δύο προπονητές, τους διαιτητές, του αλυτάρχη και της αστυνομίας, όπου και αποφασίστηκε οι πάγκοι να είναι απέναντι από την κερκίδα για την προστασία των φιλοξενούμενων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 12-6

Οκτάλεπτα: 3-3, 3-0, 4-1, 2-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ε. 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Πλευρίτου Μ. 3, Έμολο 2, Μπιανκόνι 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Ξενάκη 1, Κώτσια 1,

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα