Λοράντος vs Bέργου!

Λοράντος vs Bέργου!

Τεό Λοράντος και Παναγιώτης Βέργος προετοιμάζονται για το αυριανό ντέρμπι και μιλούν στο gazzetta.gr για την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγωνα. 

Λοράντος vs Bέργου!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τεό Λοράντος τόνισε: «Προερχόμαστε από μία «εκτός προγράμματος» ήττα από τον Υδραϊκό, περιμένω επομένως την αντίδραση της ομάδας. Περιμένω να κυριαρχήσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας, αφού μετά από καιρό θα παίξουμε στην έδρα μας, τα Ιλίσια (σ.σ.: ήταν κλειστό λόγω επισκευών). Σαφώς και έχει βαθμολογική σημασία το ματς κόντα στον ΠΑΟΚ, αφού στόχος μας είναι η διεκδίκηση της τρίτης θέσης, ώστε να έχουμε καλύτερη τύχη στα πλέι οφ. 

Οι παίκτες μου οφείλουν να δείξουν χαρακτήρα και να αποδείξουν ότι μπορούν να λειτουργούν σε συνθήκες πίεσης. Είναι σημαντικό τεστ για το χαρακτήρα της ομάδας».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βέργος σημείωσε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως και όλα όσα ακολουθούν. Το φετινό πρωτάθλημα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους. Γι αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να πετύχεις το στόχο σου. Δυστυχώς, η προετοιμασία μας δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, αφού ταξιδεύουμε αεροπορικώς αύριο και οι τρεις βασικοί παίκτες μου, Κόχειλας, Μιτελούδης και Κουτσιαλής διαμένουν στην Αθήνα, επομένως η ομάδα θα συναντηθεί λίγο πριν τον αγώνα. 
Το θετικό είναι ότι πρόκειται για παίκτες συνειδητοποιημένους με υψηλό πολιστικό IQ, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι δεν προπονούνται μαζί μας όλη την εβδομάδα... 
Μία ακόμη πρόκληση για εμάς είναι ότι δεν έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στην πόλη, ώστε να μπορούμε να κάνουμε ένα φιλικό προετοιμασίας. Βέβαια, αυτό είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ κουβέντα».

Best of internet