Τρεις Ελληνίδες στη Ρουμανία

Gazzetta team
Τρεις Ελληνίδες στη Ρουμανία

bet365

Στη Ρουμανία θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο τρεις Ελληνίδες πρωταθλήτριες. Η Βούλα Παπαχρήστου, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Λίλη Αλεξούλη θα πάρουν μέρος στο Εθνικό πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, με στόχο να βελτιώσουν τις φετινές του εμφανίσεις.


Οι τρεις αθλήτριες προέρχονται από καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του περασμένου Σαββατοκύριακου στο ΣΕΦ. Εκεί η Βούλα Παπαχρήστου έκανε 14,15 μ. στο τριπλούν, που της έδωσε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως, δεν της φτάνει για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι θα κυνηγήσει να βελτιώσει αυτή την επίδοση, προκειμένου να παραμείνει ψηλά στην κατάταξη, αλλά και να πετύχει ένα άλμα πάνω από τα 14,30 μ., που είναι το όριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Η Πεσιρίδου προέρχεται από το 8.26 του πρωταθλήματος και έχει ως βασικό στόχο να πετύχει μια επίδοση στα 8.20 μ. στα 60 μ. εμπ., που είναι και το βασικό της ζητούμενο για τη σεζόν. Από την πλευρά της η Αλεξούλη θέλει μια επίδοση καλύτερη από το 6,33 μ., που της έδωσε την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Με βάση το πρόγραμμα των διοργανωτών, το τριπλούν θα γίνει το Σάββατο, ενώ μήκος και 60 μ. εμπ. την Κυριακή.

 

Τελευταία Νέα