Ολυμπιακός - Ουραλότσκα 13-10

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ολυμπιακός - Ουραλότσκα 13-10

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-10 της Ουραλότσκα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στο φάιναλ-4 της Euroleague.

Mπορεί η αμυντική λειτουργία των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη να μην δούλεψε υποδειγματικά, όμως η στόφα πρωταθλητή, σε συνδυασμό με την ανικανότητα των Ρωσίδων να σκοράρουν στην παίκτρια παραπάνω (0/4) ήταν εκείνη που δεν επέτρεψε στις «ερυθρόλευκες» να χάσουν βαθμούς.

Η Ουραλότσκα άνοιξε το σκορ με την Γκορμπούνοβα, με τον Ολυμπιακό να απαντά άμεσα και να παίρνει προβάδισμα 3-1. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν με σουτ από την περιφέρεια λίγο πριν τη εκπνοή του οκταλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο η αμυντική αδυναμία του Ολυμπιακού απεικονίστηκε σε ένα πλασματικά αμφίρροπο ματς, αφού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Χάρης Παυλίδης σε έξαλλη κατάσταση, φάνηκε να επαναφέρει τις αθλήτριες του από τον λίθαργο, καταφέροντας να σημειώσουν ένα εντυπωσιακό 3-0, με τις Ρωσίδες να μείωνουν σε 10-8. Η Πλευρίτου βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα διαμορφώνοντας το 11-8, όμως η η Μπερσνέβα με ένα εντυπωσιακό σουτ από την περιφέρεια έγραψε το 11-9, στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Το τελευταίο καθοριστικό οκτάλεπτο, η Μπιανκόνι πέτυχε δύο γκολ, με τις φιλοξενούμενες να μειώνουν με πέναλτι με την Καρίμοβα 13-10.

Ολυμπιακός - Ουραλότσκα 13-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-4, 4-3, 2-1

Ολυμπιακός: Ελ. Πλευρίτου 2, Ασημάκη 3, Μανωλιουδάκη 1 Μπιανκόνι 4, Έμολο 3

Ουραλότσκα: Γκορμπούνοβα 2, Ζαρίποβα 1, Μπερσνέβα 2 Αμπντριζιάκοβα 1, Καρίμοβα 2, Κολμάκοβα 1

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα