Βαλβίδα εκτόξευσης στα 5,53!

Gazzetta team
Βαλβίδα εκτόξευσης στα 5,53!

bet365

Εννέα χρόνια μετά το παγκόσμιο ρεκόρ του Αργεντινού Ερνάν Καραβίγιο στο άλμα επί κοντώ στη κατηγορία παίδων, ένας Ελληνας το έκανε δικό του, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο χορηγός του αφηγείται το χρονικό της επιτυχίας μέσα από ένα βίντεο αφιερωμένο στον μικρό.

Ο 16χρονος πέτυχε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στην κατηγορία Παίδων με άλμα 5,53 μ., (δυο εκατοστά περισσότερα απ' ότι η προηγούμενη επίδοση) στα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το ανερχόμενο αστέρι του άλματος επί κοντώ είχε δείξει τα πρώτα σημάδια εξαιρετικής στόφας αθλητή από τον περασμένο Μάιο όταν πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στον κόσμο στα 5,24 μ. στο 3ο Athens Street Pole Vault στην πλατεία Συντάγματος. Σειρά είχε η κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ στα 5,35 μ. πριν από ένα μήνα σε ημερίδα στο ΣΕΦ, επίδοση που αυτομάτως του έδωσε τον τίτλο του δεύτερου καλύτερου επικοντιστή στη γενιά του. Τώρα, με το ασύλληπτο ρεκόρ στα 5,53 μ., που βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στον κόσμο στην κατηγορία των Παίδων, όλος ο πλανήτης μιλά για τον σπουδαίο άλτη του Γ.Σ. Κηφισιάς που μπροστά του απλώνεται ένα λαμπρό μέλλον διακρίσεων και συγκινήσεων τόσο για τον ίδιο όσο και για τη χώρα μας.

 

Τελευταία Νέα