Σ(Φέρρα)!

Σ(Φέρρα)!

Η Ανδριάνα Φέρρα κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στα 200μ. που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πραγματοποιώντας ατομικό ρεκόρ και δηλώνει έτοιμη για εκτόξευση ενόψει ανοικτού!

Σ(Φέρρα)!

Η αθλήτρια του Αντώνη Τζίκου βελτίωσε δύο φορές μέσα σε μία ημέρα το ατομικό της ρεκόρ στα 200 μ. και δικαίως το πανηγύρισε, μαζί της και ο αγαπημένος της ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια της και την αντάμειψε με μία ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα. Αγίου Βαλεντίνου σήμερα μην ξεχνάμε...

Στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος η αθλήτρια πέτυχε 23.89, επίδοση καλύτερη από το 23.97, που πέτυχε το πρωί. Η αθλήτρια θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον ανοιχτό. «Ένιωθα ότι το έχω. Θα μπορούσα να κάνω μία καλύτερη επίδοση, ωστόσο με πετούσε η στροφή, γιατί δεν έχω συνηθίσει το βιράζ σε 200άρι στίβο. Σε κάθε περίπτωση οι εμφανίσεις μου στον κλειστό  μόλις ολοκληρώθηκαν, το πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ένα δυνατό τεστ για τη συνέχεια. Σίγουρα μπορώ και πιο κάτω», είπε η Φέρρα.

 

Δεύτερη με νέο ατομικό ρεκόρ ήταν η Ειρήνη Βασιλείου, που μετά τα 400 μ. έκανε πολύ καλή εμφάνιση και στα 200 μέτρα. Η αθλήτρια μετά το 24.58 του προκριματικού πέτυχε 24.22 στον τελικό και έδειξε πως φέτος είναι η χρονιά της. Τρίτη επίσης με ρεκόρ ήταν η Παναγιώτα Βενιέρη με 24.79.

Ο Πάνος Τριβυζάς μετά τα 60 μ., ξεπέρασε τον εαυτό του και στα 200 μ., το αγώνισμα στο οποίο αναμένεται να ρίξει το βάρος του στις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ο αθλητής του Γιώργου Νούτση τερμάτισε σε 21.48, μπροστά από τον Γιώργο Αγορίτσα (21.90) και τον Παίδα Στεφάν Φλοριάν, που πέτυχε 22.12 και βελτίωσε για μία ακόμη φορά το ρεκόρ του. 

 

Best of internet