Χαλαρά την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Χαλαρά την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

bet365

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε με τα σοβαρά επεισόδια στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Αμύντα Αμυνταίου με 24-15 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών.

Τελικά όσο και να το ήθελαν οι ανεγκέφαλοι δεν τα κατάφεραν και τελικά το χάντμπολ ήταν αυτό που βγήκε νικητής από τον πρώτο αγώνα του Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών που διεξάγεται στο σπίτι του χάντμπολ στη Μίκρα. Όπως είναι ήδη γνωστό, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αμύντα Αμυνταίου σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν άγνωστοι μπήκαν στο κλειστό και άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Η αναμέτρηση όπως ήταν φυσικό διακόπηκε για να αρχίσει μετά από μία ώρα, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση του αντιπάλου του με 24-15. Οι «ασπρόμαυρες» θα περιμένουν να δουν τον αντίπαλό τους από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και την Αναγέννηση Άρτας.

Όσον αφορά τα του αγώνα, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερες, το έδειξαν με το πλέον πειστικό τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που αν δεν είχαν προηγηθεί τα σοβαρά επεισόδια θα την είχαν χαρεί περισσότερο, μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη που βρέθηκε στο κλειστό αλλά μετά τα επεισόδια αποχώρησε χωρίς να μπορέσει να κρύψει την απογοήτευσή του για όσα θλιβερά έγιναν.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες η Μούρνου με 4 γκολ για να την ακολουθήσουν με 3 οι Βαφειάδου, Μάστακα και Κωστοπούλου. Για τις ηττημένες η Τσιομπάνου σκόραρε 6 φορές, η Ζντραβέφσκα 4 αλλά δεν έφταναν για να οδηγήσουν την ομάδα τους σε κάτι καλό.

ΠΑΟΚ- ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 24-15

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 4-2, 8-2, 10-4, 13-6, 14-9 (ημχ.), 15-10, 16-11, 17-12, 19-12, 22-13, 24-15

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Τσαουσίδου 1, Νούλα, Μίλασιτς 1, Κοκτσίδου, Τζέριτς, Μούρνου 4, Ράτσικα, Μπατζαρακούδη 1, Κωστοπούλου 3, Παύλου 2, Τσομπανίδου 3, Βαφειάδου 3, Καρσανίδου, Στρατάκη 1, Παπάζογλου 2, Μάστακα 3.

ΑΜΥΝΤΑΣ (Νίκος Γιώσκος): Κυρλιάνη, Τζαραλή 1, Μπάντη 1, Μίτις, Ζντραβέφσκα 4, Κωτσοπούλου 2, Παπαδάκη, Παρασκευοπούλου Ευδ., Σουμελίδου, Τσιομπάνου 6, Ταϊρίδου, Παρασκευοπούλου Χρ., Καλογήρου 1. Διαιτητές: Παπαματθαίου- Χρηστίδη, δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 2/2-4/4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα