Σολανάκης και Τίγκας στην Ρουμανία

Gazzetta team
Σολανάκης και Τίγκας στην Ρουμανία

bet365

Χωρίς του Φουντούλη και Δελακά θα ταξιδέψει η εθνική ομάδα των ανδρών στη Ρουμανία για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της προκριματικής φάσης στο World League με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ρουμανίας, την Τρίτη (16/2).

Στη θέση των Γιάννη Φουντούλη και Βαγγέλη Δελακά θα ταξιδέψουν οι Δημήτρης Τίγκας και Μανώλης Σολανάκης.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 13 διεθνείς μας πολίστες: Κων/νος Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Μανώλης Σολανάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Δημήτρης Τίγκας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους θα είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας απέναντι στην Ουγγαρία και όλα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Ο αγώνας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι Ρουμάνοι είναι ένας πολύ αξιόμαχος αντίπαλος και ιδιαίτερα στην έδρα τους παρουσιάζονται πολύ διαφορετικοί. Εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες του ματς και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές», ανέφερε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με το Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου τόνισε: «Έγιναν δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια πράγματα που έχω στο μυαλό μου».

Για την Εθνική μας ομάδα είναι προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, την Δευτέρα (17.30 τοπική) και την Τρίτη (10.30 τοπική).

Το παιχνίδι θα γίνει στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Βουκουρεστίου «Ανατόλ Γκριντέσκου» με ώρα έναρξης 19.00 τοπική και διαιτητές τους Ραφαέλε Κολόμπο (Ιταλία), Σέρτζι Γκαλίντο (Ισπανία). Παρατηρητής από πλευράς Fina είναι ο Νικολάε Φιρόϊου.

Η Βαθμολογία του Ομίλου μας:

1. ΕΛΛΑΔΑ 47-21 9

…………………………………………

2. Ουγγαρία 41-30 6

3. Ρουμανία 24-44 3

4. Γεωργία 31-48 0

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, επίσης την Τρίτη (16/2): Γεωργία – Ουγγαρία

Η Τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί 21 -26 Ιουνίου.

 

Τελευταία Νέα