Ελλάς - Ρωσία αντιμαχία!

Gazzetta team
Ελλάς - Ρωσία αντιμαχία!

bet365

Ελληνορωσική μάχη για πρόκριση στο Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας Γυναικών, προέκυψε μετά τη σημερινή (8/2) κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε απέναντι στην Ουραλότσκα Ζλάτουστ και ο ΝΟ Βουλιαγμένης κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι.

Τα 4 ζευγάρια:

Ολυμπιακός – Ουραλότσκα Ζλάτουστ

Σαμπαντέλ – Σέντες

Ματαρό – Ουίπεστ

ΝΟ Βουλιαγμένης – Κίνεφ Κίρισι

Οι πρώτοι αγώνες στις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί στις 27 του ίδιου μήνα. Οι ομάδες που θα προκριθούν θα αγωνιστούν στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας (22-23 Απριλίου). Οι τοποθεσίες που θα διεξαχθούν και τα δυο Final Four, θα γίνουν γνωστές μετά το τέλος της προημιτελικής φάσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης στο osfp.gr τόνισε τα εξής:

«Φαντάζομαι ότι αν είμαστε σοβαροί και αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλό μας αλλά θα προσπαθήσουμε άμεσα να συγκεντρώσουμε. Είναι λίγο αντισυμβατικές οι ρώσικες ομάδες γιατί παίζουν πόλο έξω από το συνηθισμένο. Ο καλός Ολυμπιακός όμως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα δυο παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα