Ντρίπλα Κοντονή στον Τερζή!

Ντρίπλα Κοντονή στον Τερζή!

Ντρίπλα Κοντονή στον Τερζή!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής είχε προσκληθεί για να βραβευθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, όμως με επιστολή του, αφήνει προς το παρόν στα κρύα του λουτρού τον πρόεδρο της ΕΟΠ, Θανάσης Τερζή. 

Αναλυτικά η επιστολή: «Με αφορμή την πρόσκλησή του στην ετήσια γιορτή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, προκειμένου να βραβευθεί, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής απέστειλε στη διοίκησή της την παρακάτω επιστολή:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με τιμά ιδιαίτερα η απόφαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας να μου απονείμει τιμητική διάκριση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου θητείας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Πλην όμως, θεωρώ επιβεβλημένο, η συγκεκριμένη τελετή να μετατεθεί χρονικά και μάλιστα κατόπιν της δημοσιοποίησης  του πορίσματος του Ελεγκτικού Συμβουλίου για την Ομοσπονδία σας.
Αντιλαμβάνεστε, πιστεύω, ότι πρόκειται για μια αναγκαία απόφαση, προκειμένου η βράβευση να μην χαρακτηριστεί παρελκυστική του ελέγχου και να μην εκληφθεί από κάθε είδους κακόπιστο ως προσπάθεια επηρεασμού των μελών του Ελεγκτικού Συμβουλίου.
Θα ήθελα να μεταφέρετε τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βραβευθέντες αθλητές, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσουν με την ίδια ένταση την προσπάθεια πραγματοποίησης των στόχων τους.»

Best of internet