Ο παλιός είναι αλλιώς!

Βασίλης Τσίγκας
Ο παλιός είναι αλλιώς!

bet365

Η άμυνα των Denver Broncos αποδείχθηκε πολύ σκληρή για τον Cam Newton και ο Peyton Manning, στην τελευταία μάχη της καριέρας του, κατέκτησε το δεύτερό του πρωτάθλημα, μετά το τελικό 24-10!

Οι Panthers μπήκαν στο Super Bowl ως φαβορί. Λίγο η εκρηκτικότητα του νεαρού Cam Newton, λίγο η φοβερή και τρομερή επίθεσή τους και όλα έδειχναν ότι οι Broncos είχαν να ανέβουν ένα βουνό.

Τελικά, όμως, αποδείχθηκε ότι η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα πρωταθλήματα! Το Denver έβγαλε τελείως εκτός παιχνιδιού τον νεαρό QB και χωρίς να χρειαστεί τις μεγάλες βοήθειες από τον Peyton Manning, ουσιαστικά του χάρισε το καλύτερο, που θα μπορούσε να ελπίζει για τέλος στην σπουδαία καριέρα του!

Οι Broncos κατέκτησαν τον τρίτο τίτλο της ιστορίας τους και ο «Σερίφης» τον δεύτερο προσωπικό του!

Πώς εξελίχθηκε το Super Bowl 50:
Οι Broncos ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι με field goal του McManus στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού για το 3-0. Εκεί, όμως, που πήραν κεφάλι, ήταν όταν ο Jackson εκμεταλλεύτηκε το sack στον Newton και μετά το fumble σκόραρε για το 10-0!

Η αντίδραση των Panthers ήρθε στη δεύτερη περίοδο, όταν δηλαδή «ξύπνησε» από το λήθαργό του ο Newton, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ τρακαρισμένος, στο πρώτο Super Bowl της καριέρας του και σκόραραν με ένα εκπληκτικό άλμα του Stewart για το tοuchdown, που έκανε το 10-7! Στη συνέχεια, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκαν τα δώρα του Manning, που έδωσε και πάλι interception και τελικά ήταν ο McManus ο οποίος με field goal έκανε το 13-7, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου! Σε αυτή φάση, πάντως, οι Broncos δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν μία καταπληκτική κούρσα του Norwood!

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, οι Panthers έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν, όταν ο Gano αστόχησε σε προσπάθεια field goal από τις 44 γιάρδες. Στην επόμενη επίθεση, ο McManus τιμώρησε τον αντίπαλό του, σκοράροντας από τις 30 γιάρδες για το 16-7. Με αυτό το σκορ μπήκαν στην τέταρτη περίοδο οι δύο ομάδες. Εκεί φάνηκε ο Kony Ealy, ο οποίος έκανε sack τον Manning κι έδωσε την ευκαιρία στον Gano να... πάρει το αίμα του πίσω για το 16-10, 10'21'' πριν το τέλος.

Στη συνέχεια, οι δύο QBs δοκίμαζαν τα νεύρα μας με συνεχόμενες κακές επιθέσεις και ήταν ένα κλέψιμο του Von Miller, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του αγώνα, που άλλαξε τελείως τις ισορροπίες. Ο Newton έκανε ένα ακόμη λάθος και τελικά ο Anderson κατάφερε να σκοράρει, με τον Manning να επιλέγει να πάει για το 2-point conversion για το 24-10, που χάρισε στο Ντένβερ την μεγάλη νίκη!

 

Τελευταία Νέα