Oλυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-8

Gazzetta team
Oλυμπιακός - Βουλιαγμένη 13-8

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής με 13-8 στο ελληνικό «εμφύλιο» του γ' ομίλου της Ευρωλίγκα, με την Άλκηστη Αβραμίδου να σημειώνει 5 γκολ!

Η νίκη αυτή σημαίνει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, μετά και την πρωινή ισοπαλία με την Πάντοβα.

Οι πολίστριες του Χάρη Παυλίδη κατάφεραν από νωρίς να αποκτήσουν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο δεν απώλεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα μετέπειτα.

Πολύ καλή εμφάνιση από πλευράς νικητών πραγματοποίησε η τερματοφύλακας Χρυσή Διαμαντοπούλου, ενώ για τον ΝΟ Βουλιαγμένης η Ξενάκη μπορεί να θεωρηθεί πρωταγωνίστρια.

Πέντε (5) τέρματα για τον Ολυμπιακό πέτυχε η Αβραμίδου και για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου η Ξενάκη χρίστηκε σκόρερ τρεις (3) φορές.

Έτσι, ο Ολυμπιακός πλέον, έχοντας δώσει τρεις αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας του Γ’ Ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ ο ΝΟ Βουλιαγμένης έμεινε στους 3 βαθμούς

σε δύο αγώνες, αλλά θα χρειαστεί νίκη επί της Πάντοβα για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 13-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 4-3, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 5, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 1, Έμολο 2, Μπιανκόνι 2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Ξενάκη 3, Διαμαντοπούλου Β. 1, Τσουκαλά 2, Ρουμπέση 2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα