Στην 4η θέση ο Φιλιππίδης, 5ος ο Δουβαλίδης

Στην 4η θέση ο Φιλιππίδης, 5ος ο Δουβαλίδης

Στην τέταρτη θέση στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Λοτζ βρέθηκε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Στην 4η θέση ο Φιλιππίδης, 5ος ο Δουβαλίδης

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στον κλειστό στίβο είχε καλύτερη προσπάθεια στα 5,57 μ. κι έπειτα αποτυχημένα άλματα στα 5,67 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου εκεί όπου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.
 
Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,77 μ., θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Νικητής στον σημερινό αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5,76 μ., επίδοση που σημείωσε τόσο ο Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλία) όσο και ο Μιχάελ Μπάλνερ (Τσεχία). 
 
Ελληνική παρουσία υπήρχε και στα 60 μ. εμπ. με τον Κώστα Δουβαλίδη. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, αφού τερμάτισε δεύτερος με 7.72 στον προκριματικό, έτρεξε στον τελικό όπου ήταν τελικά πέμπτος με 7.72.
 
Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχασε έδαφος στο δεύτερο εμπόδιο και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των προπορευόμενων. Νικητής με 7.52 ήταν ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο, Ορλάντο Ορτέγκα (Ισπανία) με 7.52.  Δεύτερος με 7.58 ήταν ο Γκρέγκραμ Σουίφτ (Μπαρμπάντος) και τρίτος ο Γιντέλ Κοντρέρας (Ισπανία) με 7.64

Best of internet