Δικαιώθηκε η ΕΟΠ

Gazzetta team
Δικαιώθηκε η ΕΟΠ

bet365

Απορρίφθηκε η αίτηση 6 σωματείων-μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για την ανάκληση της προσωρινής διαταγής σχετικά με το δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις της Ε.Ο.Π.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας: «Ως γνωστόν, στις 18/12/2015, κατόπιν αίτησης των σωματείων «Αθλητικός Όμιλος Δόξα Πεύκης» και «Παναθλητικός Όμιλος Ηρακλείου Κάστρο» κατά της Ε.Ο.Π., εκδόθηκε προσωρινή διαταγή της Δικαστή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία ανεστάλη προσωρινά η εκτέλεση της από 12/10/2015 απόφασης του Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. για τη χορήγηση στα σωματεία «Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας», «Μινόαν Καμπ Αθλητικός Όμιλος», «Ποδηλατικός Όμιλος Ήρως», «Ποδηλατικός Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας», «Αθλητικό Σωματείο Γυμναστικής Ηρακλείου Η Δόξα», «Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άτλας Βουναρίου» δικαιώματος ψήφου στις Γ.Σ. της Ε.Ο.Π. και διετάχθη η Ε.Ο.Π. να παραλείψει προσωρινά να αποδεχθεί τη συμμετοχή των 6 αυτών σωματείων στις Γ.Σ. της Ε.Ο.Π. με δικαίωμα ψήφου.
Χθες 3/2/2016, εκδικάστηκε η αίτηση των 6 σωματείων «Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας», «Μινόαν Καμπ Αθλητικός Όμιλος», «Ποδηλατικός Όμιλος Ήρως», «Ποδηλατικός Αθλητικός Όμιλος Φοίνικας», «Αθλητικό Σωματείο Γυμναστικής Ηρακλείου Η Δόξα», «Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άτλας Βουναρίου» για ανάκληση της από 18/12/2015 προσωρινής διαταγής. Επί της αίτησης αυτής των 6 σωματείων της Ε.Ο.Π. εκδόθηκε απορριπτική διάταξη εκ μέρους του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και έτσι παραμένει σε ισχύ η προσωρινή αυτή διαταγή.
Ε.Ο. ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ»

 

Τελευταία Νέα