Στην Αθήνα ο Εrnesto Hoost!

Στην Αθήνα ο Εrnesto Hoost!

Στην Αθήνα θα βρεθεί το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, ο μεγάλος Εrnesto Ηοοst, καθώς το Legacy Fight Club και ο Θανάσης Κύλας τον φέρνουν για ένα... δυναμικό σεμινάριο που δεν χάνεται!  

Στην Αθήνα ο Εrnesto Hoost!

Πρόκειται για τον Ολλανδό... μύθο του kickboxing, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών! Μετράει 99 νίκες και 22 τίτλους με αποκορύφωμα τους τέσσερις παγκόσμιους.

Σχετικά με την άφιξη του Mr Perfect στην Αθήνα το Legacy Fight Club σε δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει:

« Το Legacy Fight Club του Θανάση Κύλα, πιστό στη δέσμευσή του για την ανάδειξη των μαχητικών αθλημάτων, έχει την τιμή να φιλοξενήσει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, τον παγκοσμίου φήμης αθλητή και trainer του Kick Boxing,  Mr. Perfect…  Ernesto Hoost!

 Ο Ernesto Hoost έχει στο ενεργητικό του 99 νίκες και 22 τίτλους, κατά τη διάρκεια της πολύχρονης σταδιοδρομίας του ως αθλητής.  Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 4 φορές, αποτελεί αναμφισβήτητα  ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Kick Boxing.

Ως εκ τούτου, η αποδοχή της πρόσκλησης του Θανάση Κύλα για τη διεξαγωγή 3ωρου σεμιναρίου στο Legacy Fight Club θα δώσει την ευκαιρία σε όσους παρευρεθούν, να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από αυτόν τον καταξιωμένο αθλητή καιtrainer.

Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή:

1.  Στο e-mail: legacyfightclub@hotmail.com

2.  Στα τηλέφωνα:  21 3030 5295 – 698 365 0371 – 694 458 3285

3.  Στη σελίδα του Legacy Fight Club στο Facebook https://www.facebook.com/Legacy-Fight-Club-227052447466651/ »

 

Best of internet