Mόνος πρώτος ο Ολυμπιακός στον όμιλο!

Gazzetta team
Mόνος πρώτος ο Ολυμπιακός στον όμιλο!

bet365

Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκει την ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η τύχη μπορεί να μην ευνόησε τους ερυθρόλευκους στο πρώτο ματς, στο οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την γερμανική Σπαντάου με 11-11, αποτέλεσμα που αδικεί τον Ολυμπιακό, αλλά το έκανε απόψε 03/02.

Η Έγκερ επικράτησε 10-7 της Σπαντάου, ενώ στο κρίσιμο ματς μεταξύ Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα αναδείχθηκε ισόπαλο με 9-9.

Ως εκ τούτου η βαθμολογία στον Α' Όμιλο μετά από 5 αγωνιστικές διαμορφώνεται ως εξής:

1. Ολυμπιακός 9

2. Πριμόριε 8

3. Έγκερ 8

4. Μπαρτσελονέτα 8

5. Σπαντάου 3

6. Γιαντράν 2

Στην επόμενη αγωνιστική στις 10/02 η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα ταξιδέψει στον Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γιαντράν. Τα υπόλοιπα ματς είναι: Σπαντάου - Έγκερ και Μπαρτσελονέτα - Πριμόριε.

Αν ο Ολυμπιακός επιδείξει σοβαρότητα και σταθερότητα ανάλογη με τη σημερινή δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση, αφού το πρόγραμμα τον ευνοεί μιας και στα παιχνίδια που απομένουν αντιμετωπίζει εντός έδρας τις: Μπαρτσελονέτα, Σπαντάου και Έγκερ και εκτός την Πριμόριε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα