Μάντης: «Αποδίδει η δουλειά που κάνουμε!»

Gazzetta team
Μάντης: «Αποδίδει η δουλειά που κάνουμε!»

bet365

Λίγο πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τις επιτυχίες στους αγώνες στο Μαϊάμι!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρωσαν τη συμμετοχή τους στα δύο τουρνουά στη Florida οι Έλληνες πρωταθλητές, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής που επιστρέφουν από τις ΗΠΑ έχοντας κατακτήσει τη 3η και την 2η θέση στο «2016 ISAF Sailing World Cup Miami» (23-30 Ιανουαρίου) και το «2016 470 North American Championships» (16-18 Ιανουαρίου) αντίστοιχα, τις δύο διαδοχικές παγκόσμιες διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Miami.

Τα δύο τουρνουά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της ιστιοπλοϊκής κοινότητας τις δύο τελευταίες εβδομάδες, καθώς προσέλκυσαν τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών από όλον τον κόσμο και εξελίχθηκαν σε αγώνες με εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλό ανταγωνισμό. Το γεγονός μάλιστα ότι το δεύτερο τουρνουά, το 2016 ISAF Sailing World Cup Miami προσέλκυσε τους κορυφαίους ιστοπλόους από όλο τον πλανήτη, πολλοί από τους οποίους μάλιστα θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, προσέδωσε ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις επιδόσεις και την κατάταξη των συμμετεχόντων.

Οι κορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι ανταποκρίθηκαν απόλυτα στο επίπεδο του ανταγωνισμού και, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους, Θανάση Παχούμα, είχαν σταθερά καλή παρουσία και θέση ανάμεσα στους πρώτους σε όλες τις επιμέρους ιστιοδρομίες, εξαργυρώνοντας τις επιδόσεις τους με την εντυπωσιακή τελική τους κατάταξη και στους 2 αγώνες. Επιβεβαίωσαν έτσι ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ξεκινώντας την Ολυμπιακή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Ήταν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό 15ήμερο, από αυτά που απολαμβάνεις τη συμμετοχή και έχεις την ευκαιρία να τεστάρεις το επίπεδό σου απέναντι στους καλύτερους. Είναι αλήθεια ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και η δουλειά που κάνουμε καθημερινά φαίνεται ότι αποδίδει. Επίσης είναι φανερό ότι οι συνθήκες τις προετοιμασίας μας έχουν βελτιωθεί και σ’ αυτό είναι καθοριστική η συμβολή όσων μας υποστηρίζουν, όπως το Lascaris Foundation, η Starbulk και οι υπόλοιποι χορηγοί μας», δήλωσε ο Παναγιώτης Μάντης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δύο τουρνουά.

Ο Παύλος Καγιαλής πρόσθεσε: «Η διεκδίκηση της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο αποτελεί για εμάς το απόλυτο κίνητρο και είμαστε περισσότερο στοχοπροσηλωμένοι από ποτέ. Η επιτυχία στο Miami μας έδειξε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και μας δίνει κουράγιο να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη δύσκολη συνέχεια εν όψει του απαιτητικού προγράμματος που μας περιμένει».

Μέγας Χορηγός της ομάδας Μάντης - Καγιαλής είναι το Lascaris Foundation, χορηγοί οι ‎StarΒulk και SiriosShipmanagement και υποστηρικτές της προσπάθειάς τους είναι οιGul, ‎Yamaha, ‎AlphaRopes, ‎HolmesPlace, ‎VMGFactory, ‎SaltyBag, Nikos Alevromytis / AleN Photography και οι Ναυτικοί Όμιλοι ‎ΙΟΠ και ‎ΝΟΚΒ.

 

Τελευταία Νέα