Γιαννιώτης, ατελειωτες πρόβες πριν την τελευταία παράσταση!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γιαννιώτης, ατελειωτες πρόβες πριν την τελευταία παράσταση!

bet365

Λίγες ημέρες αφότου επέστρεψε από το Φον Ρομέ και κρατώντας το βραβείο που του απένειμε ο πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Χίκι, ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στο gazzetta.gr για την προετοιμασία του στη Γαλλία, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη της καριέρας του το χειμώνα.

Για τον κολυμβητή του Νίκου Γέμελου η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο είναι το μεγάλο όνειρο, αλλά όχι το παν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι με την εφετινή του παρουσία θα συμπληρώσει τις πέντε συμμετοχές στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

Στην τελευταία παράσταση ο Γιαννιώτης θα τα δώσει όλα και γι αυτό προετοιμάζεται πολύ σκληρά: «Το διάστημα των τριών εβδομάδων κάναμε για πρώτη φορά καθημερινά διπλές προπονήσεις χωρίς ρεπό. Τα «ρεπό» μας ότι δύο φορές την εβδομάδα κάναμε μόνο μία προπόνηση, οι δύο πρωινές που παρακάμψαμε ήταν στις 6 ώρα το πρωί (σ.σ.: αυτή η ώρα ήταν διαθέσιμη η πισίνα).


Ακριβώς επειδή κάναμε πολλές προπονήσεις, αυτές δεν είχαν πολλά χιλιόμετρα, όμως είχαν μεγαλύτερη ένταση. Άλλοτε κάναμε περισσότερα χιλιόμετρα σε κάθε προπόνηση με ρεπό. Πετύχαμε νομίζω το στόχο μας καλύτερα. Δεν κρύβω ότι στην αρχή φοβήθηκα το σώμα μου μήπως δεν ανταποκριθεί, αλλά όλα πήγαν εξαιρετικά και είμαι πολύ ικανοποιημένος.


Δεν θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη προετοιμασία της καριέρας μου, αφού πιστεύω ότι καλύτερα από ποτέ προετοιμαστεί το 2008 στο Πεκίνο, όταν έκανα το 1.500άρι σε 14.53. Σίγουρα πάντως είναι η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει χειμώνα, αφού πάντα το διάστημα του 21 ημερών “κόλλαγα”», δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας κολυμβητής και πρόσθεσε αναφορικά με το επικείμενο αγωνιστικό του πρόγραμμα: «Στις 26 Φεβρουαρίου έχουμε προγραμματίσει τον πρώτο αγώνα στο Άμπου Ντάμπι και στην συνέχεια στο χειμερινό πρωτάθλημα, όπου θα πέσω στα 1.500μ.»

 

Τελευταία Νέα