Στο ΣΕΦ η αγωνιστική δράση

Gazzetta team
Στο ΣΕΦ η αγωνιστική δράση

bet365

Η ημερίδα του ΣΕΦ δεν χαρακτηρίζεται μονάχα από την μεγάλη συμμετοχή, αλλά από την παρουσία κορυφαίων αθλητών όλων των ηλικιών.

Για αρκετούς ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι ο πρώτος στη χρονιά, για κάποιους άλλους η συνέχεια στις προπονητικές ημερίδες που προηγήθηκαν. Σε κάθε περίπτωση η αυριανή διοργάνωση θα είναι η ιδανική ευκαιρία για όλους να κάνουν ένα δυνατό...ζέσταμα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση είναι η Ελισάβετ Πεσιρίδου, στην πρώτη της κούρσα στη σεζόν στα 60 μ. εμπόδια. Στο τριπλούν θα αγωνιστεί ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Δημήτρης Τσιάμης, ενώ στο μήκος ξεχωρίζει ο Μιχάλης Μερτζανίδης, αλλά και ο Μίλτος Τεντόγλου. Στα 60 μ. η Ραφαηλία Σπανουδάκη και η Παναγιώτα Βενιέρη θα έχουν την ευκαιρία να...επικυρώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ, μία εβδομάδα από το 7.46 και 7.48, που σημείωσαν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η εμφάνιση της Αναστασίας Μαρινάκου., που θα αποφασίσει τελευταία στιγμή, αν θα τρέξει 800 μ. ή 1.500 μέτρα. Στα 200 μ. θα συμμετάσχουν η 400άρα Ευαγγελία Ζυγόρη και η πρωταθλήτρια των χαμηλών εμποδίων Εφη Θεοδώρου. Ο Δημήτρης Πατσουκάκης στο επί κοντώ αναμένεται να κάνει τον πρώτο του αγώνα στη χρονιά.

Ο Εμμανουήλ Καραλής, δύο εβδομάδες από το 5,30 μ. στην προπονητική ημερίδα του Αγίου Κοσμά, είναι έτοιμος για νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ ο Αντώνης Μέρλος θα επιδιώξει κάτι καλύτερο από το 2,05 μ. της περασμένης εβδομάδας. Η νέα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 60 μ. εμπ. Πασχαλίνα Παπαδοπούλου (8.69) θα κάνει δύο αγωνίσματα, καθώς εκτός από τα εμπόδια θα μπει και στα 200 μέτρα.

Στα ψηλά εμπόδια θα τρέξει και η Ζαφειρία Συνολάκη, ενώ στο επί κοντώ Κορασίδων Κασσωτάκη και Αδαμοπούλου θα επιδιώξουν να βελτιώσουν το 3,80 μέτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα