Ο Χρήστος Βολικάκης έκανε ποδήλατο!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Χρήστος Βολικάκης έκανε ποδήλατο!

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης έκατσε σήμερα (29/01) για πρώτη φορά στο ποδήλατο, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην σπονδυλική στήλη για την αποκατάταση της κήλης μεσοσπονδύλιου δίσκου στην οσφυικη μοίρα, στις 21/12/2015 και μίλησε στο gazzetta.gr.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι αισιόδοξος για τη πορεία της αποκατάστασης: «Δεν πήγαινε άλλο, ήταν πάρα πολλοί οι αγώνες τα τελευταία δύο χρόνια και από τον Σεπτέμβριο και έπειτα ήμουν με ενέσεις, αφού πάθαινα συνέχεια λουμπάγκο.

Έπρεπε να το κάνω αυτό το χειργουργείο γιατί έχω αρκετά ακόμη χρόνια πρωταθλητισμού και δεν γινόταν να κουβαλάω άλλο αυτό το πρόβλημα. Τον Οκτώβριο μετά τους Αγώνες του Ρίο έχει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεν υπάρχει πλέον ξεκούραση», δήλωσε ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης της πίστας και πρόσθεσε σχετικά με την αποκατάσταση:

«Κολυμβητήριο έχω ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς εδώ και 15 μέρες, λίγο αργότερα μπήκαν στο πρόγραμα και οι ισομετρικές, ενώ σήμερα έκατσα για πρώτη φορά στο ποδήλατο. Φυσικά έκανα εργόμετρο, όμως από Δευτέρα θα δοκιμάσω και έξω. Στο δρόμο θα κάνω σε χαλαρό ρυθμό, αντοχή.

Όσο για τους κραδασμούς θα μιλήσω με το γιατρό μου σε περίπτωση που νιώσω κάποια ενόχληση. Το θετικό είναι ότι μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς και πιστεύω ότι αρχές Μαρτίου θα είμαι σε θέση να ανεβάσω και ρυθμούς προπόνησης στο ποδήλατο.»

 

Τελευταία Νέα