Στο Πρίλιπ ο Μαλιχούδης

Gazzetta team
Στο Πρίλιπ ο Μαλιχούδης

bet365

Στα ρινγκ της Ευρώπης μπαίνει ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Ο Χαρίλης Μαλιχούδης αποτελεί τον πρώτο Έλληνα, επαγγελματία πυγμάχο, ο οποίος θα λάβει μέρος σε Ευρωπαϊκό Αγώνα.

Συγκεκριμένα θα εκπροσωπήσει το ελληνικό μποξ και τον ΣΕΠ στη διεθνή διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Πρίλιπ στη ΠΓΔΜ στις 6/2. Αντίπαλός του θα είναι ο Άγγλος πυγμάχος Ντάνελ Μέντες. Η μονομαχία τους στο πλαίσιο των -90 κιλών αποτελεί και το main event της διοργάνωσης. Αυτή τη στιγμή ο Μαλιχούδης βρίσκεται στην Καβάλα και προετοιμάζεται για τον αγώνα του υπό τις οδηγίες του προπονητή του Δημήτρη Μπουρουτζόγλου.

Πρεμιέρα της γ' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Η μεγάλη ημέρα έφτασε για τους φίλους της επαγγελματικής Πυγμαχίας. Αύριο Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 θα διεξαχθεί η τρίτη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος επαγγελματικής πυγμαχίας (Pro Boxing Challenge) στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι.
Δύο αγώνες ρεβάνς και μία συνάντηση 6 γύρων κυριαρχούν στο πρόγραμμα και η αίθουσα όπου θα γίνουν αυτές οι αναμετρήσεις αναμένεται να κατακλειστεί από τους φανατικούς φίλους του επαγγελματικού μποξ.
Στον αγώνα των 6 γύρων θα μονομαχήσουν Δημήτρης Μοτσάκος και ο Άλεξ Κόστα. Στους άλλους δύο επίσης σπουδαίους αγώνες οι φίλοι της πυγμαχίας θα δουν την προσπάθεια του Κώστα Παπαδόπουλου με αντίπαλο τον Αράς Βεϊσι να πάρει την ρεβάνς της προηγούμενης ήττας του, ενώ σπουδαίος αγώνας αναμένεται να είναι αυτός του Θωμά Τσακανίκα με αντίπαλο τον Τσουτσέν – Χουσείν. Έχει προγραμματιστεί να παίξουν ακόμη ο Αρτάκ Σερομπιάν με τον Παναγιώτη Κυρίμη και ο Παντελής Κονόμι με τον Αλέξανδρο Τσάλια.

Το πρόγραμμα των αγώνων, που θα ξεκινήσει στις 18:00 έχει ως εξής:

-91 κιλά: Αρτάκ Σερομπιάν (προπονητής Δημήτρης Μαυρουδάκος) – Παναγιώτης Κυρίμης (Αλέκος Παπαϊωσηφ).
-59 κιλά: Παντελής Κονόμι (Τάσος Γεωργατζάς) – Αλέξανδρος Τσάλιας (Κυριάκος Παρασίδης).
-69 κιλά: Αράς Βεϊσι (Τιγκράν Ουσλάν) – Κώστας Παπαδόπουλος (Νίκος Καρέλης).
-69 κιλά: Θωμάς Τσακανίκας (Νίκος Καρέλης) – Τσουτσέν Χουσεϊν (Κώστας Αθανασόπουλος).
-79 κιλά: Δημήτρης Μοτσάκος (Παναγιώτης Καλλιανώτης) – Άλεξ Κόστα (Γιώργος Ιωαννίδης).

Σήμερα Παρασκευή το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το ζύγισμα των αθλητών. Αύριο, πριν από την έναρξη του κανονικού προγράμματος, θα προηγηθεί αγώνας επίδειξης μεταξύ μικρών πυγμάχων που φιλοδοξούν να αποτελέσουν ένα λαμπρό αύριο του αθλήματος.

 

Τελευταία Νέα