Αέρας στους «16» ο Τσιτσιπάς

Gazzetta team
Αέρας στους «16» ο Τσιτσιπάς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε λιγότερο από μία ώρα αγώνα για να ρίξει στο καναβάτσο με 2-0 σετ τον Καλίν Μαντά, σφραγίζοντας την πρόκριση για τους «16» των Juniors του Αυστραλιανού Open.

Ο νεαρός τενίστας μέσα σε 56 λεπτά, είχε κερδίσει με 6-4, 6-3 τον Ρουμάνο αντίπαλό του, με το πρώτο του break στο ένατο game και το δεύτερο στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Το No.7 στον κόσμο, τελείωσε το παιχνίδι μετρώντας 20 winners και μόλις 5 αβίαστα λάθη. Αντίπαλός του στον επόμενο γύρο θα είναι ο νικητής του ζευγαριού των Μπλέικ Έλις και Λίαμ Καρουάνα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα