Δυνατό ξεκίνημα για Σπανουδάκη και Βενιέρη

Gazzetta team
Δυνατό ξεκίνημα για Σπανουδάκη και Βενιέρη

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τις δύο σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη.

Η Ραφαηλία Σπανουδάκη και η Παναγιώτα Βενιέρη, αγωνίστηκαν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά, όπου κατάφεραν να σημειώσουν επιδόσεις καλύτερες από τα ατομικά τους ρεκόρ.

Η 22χρονη Σπανουδάκη ήταν νικήτρια στα 60 μ. με 7.46, ενώ μια ανάσα πίσω της τερμάτισε η 21χρονη Βενιέρη με 7.48. Οι δύο αθλήτριες θα περιμένουν την ημερίδα του ερχόμενου Σαββάτου στο ΣΕΦ, προκειμένου να κατοχυρώσουν τα νέα τους ρεκόρ, αφού η σημερινή ημερίδα ήταν προπονητική, ωστόσο έδειξαν πως βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση.

Τα δύο κορίτσια έχουν ως βασικό στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή στην ομάδα 4Χ100 μ. των γυναικών, που θα διεκδικήσει συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Για πρώτο αγώνα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι την Πέμπτη κάναμε κανονική προπόνηση. Νομίζω πως έχουν το περιθώριο να τρέξουν ακόμη γρηγορότερα", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Βογιατζάκης.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι κορασίδες αθλήτριες του επί κοντώ. Νικήτρια αυτή τη φορά ήταν η Αριάδνη Αδαμοπούλου με 3,80 μ., όσο και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ της Τιφλίδας. Μία εβδομάδα από το 3,80 μ., στο ίδιο στάδιο, η Μυρτώ Κασσωτάκη πραγματοποίηση μία ακόμη σταθερή εμφάνιση, ξεπερνώντας τα 3,70 μέτρα.

Στο ύψος ο Παίδας Αντώνης Μέρλος ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά με καλύτερο άλμα στα 2,05 μ., επίδοση που υπολείπεται μόλις ένα εκατοστό από το ατομικό του ρεκόρ.

 

Τελευταία Νέα