«Χάσαμε το όνειρο, θέλουμε το χάλκινο»

Gazzetta team
«Χάσαμε το όνειρο, θέλουμε το χάλκινο»

bet365

Οι Χριστόδουλος Κολόμβος και Αλέξανδρος Γούνας, μίλησαν για την ήττα και τον αποκλεισμό από την Σερβία, τονίζοντας πως θέλουν το χάλκινο μετάλλιο.

«Δυστυχώς είχαμε άλλο όνειρο, αλλιώς πήγε το παιχνίδι, απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα και σήμερα η Σερβία, αλλά δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν έτσι όπως θέλαμε, έτσι όπως είχαμε σχεδιάσει το παιχνίδι… Δυστυχώς ήμασταν κακοί στον παίκτη παραπάνω, «ματώναμε» να το έτσι να βάλουμε γκολ, αυτοί έβαλαν κάποια εύκολα γκολ, κάποια προσωπικά γκολ από δικά μας λάθη κι εκεί αυτά δεν συγχωρούνται, ξεφεύγει η διαφορά κι εκεί δεν μπορείς να κυνηγάς σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς τώρα κοιτάμε τη συνέχεια, είμαστε στην τετράδα, θα παίξουμε έναν μικρό τελικό, θα διεκδικήσουμε μετάλλιο δεύτερη φορά στην ιστορία μας, δεν είναι αποτυχία η ήττα σήμερα, απλά η κορυφή μας ήταν πιο ψηλά. Έχουμε να ξεκουραστούμε τρεις ημέρες, θα παίξουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να διεκδικήσουμε το μετάλλιο», δήλωσε ο Κολόμβος.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Γούνας συμπλήρωσε: «Δεν καταφέραμε να μπούμε στον αγώνα καθόλου. Δώσαμε πολλές ευκαιρίες στους Σέρβους να κάνουν το παιχνίδι τους. Δεν τους δυσκολέψαμε καθόλου κι έτσι εξηγείται και η έκταση του σκορ. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το χάλκινο μετάλλιο».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Οι Σέρβοι φημίζονται για τις ικανότητές τους στον παίκτη παραπάνω, αλλά και τον παίκτη λιγότερο. Εμείς δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε συνήθως. Για αυτό άνοιξε η διαφορά. Ελπίζω να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν προτιμά την Ουγγαρία ή το Μαυροβούνιο: «Δε νομίζω ότι πρέπει να προτιμήσουμε κάποια ομάδα. Είναι σχεδόν ισάξιες ομάδες και με όποιον και να παίξουμε θέλουμε να τον νικήσουμε».

 

Τελευταία Νέα