Ελλάδα - Ιταλία 4-10

Gazzetta team
Ελλάδα - Ιταλία 4-10

bet365

«Λύγισε» η Εθνική Ελλάδος πόλο των Γυναικών, που ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ιταλίας με 4-10 και έμεινε εκτός ημιτελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Εκτός συνέχειας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στο Βελιγράδι έμεινε η Εθνική πόλο γυναικών, η οποία γνώρισε μία... λογική ήττα από την Ιταλία με 10-4. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες, που θεωρείται... παγκόσμια δύναμη. Αν και η άμυνα που έπαιξαν τα «κορίτσια μας» ήταν εκπληκτική, στην επίθεση τα δοκάρια και η εκπληκτική Γκορλέρο έβαλαν στοπ στα όνειρα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Εκεί θα βρεθεί η Ιταλία, η οποία θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ουγγαρία - Γαλλία, με τους Μαγυάρους να είναι το απόλυτο φαβορί. Όσο για την Ελλάδα, θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού, με στόχο την 5η θέση.

European Water Polo Championships - Belgrade 2016 από lentv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα