Βλάχος: «Ταβάνι μας η κορυφή!»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βλάχος: «Ταβάνι μας η κορυφή!»

bet365

O προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών Θοδωρής Βλάχος «μεθυσμένος» από την επιτυχία μίλησε στο gazzetta.gr για τις νέες περιπέτειες των «βατραχανθρώπων» στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου και τόνισε ότι «ταβάνι είναι η κορυφή!»

Η εθνική τα έβγαλε πέρα στη... ναυμαχία με την Ρουμανία, «εξόντωσε» την Ισπανία και είναι στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Σερβία και ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν κρύβει την χαρά του για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος:

«Είναι φανταστικό το ότι είμαστε σε διάστημα 4 μηνών και πάλι σε διεκδίκηση μεταλλίου !!! Αυτό δείχνει ποσό θέλουμε κι άλλη διάκριση, ποσό διψασμένοι είμαστε και ποσό καλά το διαχειριζόμαστε. Τώρα έχουμε 5 μέρες μέχρι να φύγουμε από το Βελιγράδι, να απολαύσουμε πραγματικά τα επόμενα δυο παιχνίδια, να αγωνιστούμε χωρίς άγχος αλλά χωρίς να έχουμε πει την τελευταία κουβέντα. Έχουμε αξία, αυτοπεποίθηση και φιλοδοξίες. Το ταβάνι για είναι η κορυφή !»

Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Θοδωρή Βλάχου δεν είναι οι δύο πορείες της εθνικής σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ούτε καν το στρατηγικά σχεδιασμένο παιχνίδι και το υποδειγματικό στήσιμο της ομάδας στην πισίνα. Κορυφαίο επίτευγμα είναι η απόκτηση νοοτροπίας νικητή. Η εθνική ομάδα των ανδρών νιώθει πλέον ότι ανήκει στο κλαμπ των ισχυρών του κόσμου και δεν καταδέχεται να χάσει!

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτή τη νίκη και την πρόκριση στην 4άδα. Το κλειδί της νίκης σήμερα ήταν η άμυνα μας και ο τερματοφύλακας. Μπροστά μας έχουμε την Σερβία τώρα και θα παίξουμε χωρίς άγχος, με το ίδιο πάθος που δείχνουμε σε κάθε αγώνα».

 

Τελευταία Νέα