Ρωσία - Ελλάδα 9-8

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ρωσία - Ελλάδα 9-8

bet365

H εθνική ομάδα των ανδρών γνώρισε την ήττα από την Ρωσία με 9-8 και έμεινε στην τρίτη θέση του Δ' Ομίλου (πρώτη η Ουγγαρία, δεύτερη Ρωσία) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζει στους αγώνες χιαστί, όπου στις (17/01) θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία και στην συνέχεια εφόσον νικήσει, τον νικητή του αγώνα Ισπανία - Μάλτα. Εάν περάσει επιτυχώς από τα προημιτελικά, θα διασταυρωθεί με την υπερδύναμη Σερβία στην φάση των ημιτελικών.

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά και πέτυχαν ένα γρήγορα τέρμα στην πρώτη επίθεση. Ο Μυλωνάκης απάντησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μουρίκη να βάζει μπροστά στο σκορ την εθνική. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ σφικτές άμυνες, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει σήμερα πρόβλημα στο να τελειώνει τις φάσεις. Δεν είχε όμως και την τύχη με το μέρος της, αφού η μπάλα ουκ ολίγες φορές κατέληξε στα δοκάρια.

Το δεύτερο οκτάλεπτο βρήκε την εθνική να προηγείται δύο φορές 2-3 και 3-4, με τους Ρώσους ωστόσο να βρίσκουν λύση και να οδηγούν ισόπαλο το ματς στο ημίχρονο με 4-4.

Στην τρίτη περίοδο, οι Ρώσοι προηγήθηκαν 6-5, με την ελληνική ομάδα να εξαπολύει συνεχή επίθεση με τους Φουντούλη, Γούνα και Γενηδουνιά και να παίρνει πάλι κεφάλι στο σκορ με 6-8. Δυστυχώς, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά των δύο τερμάτων στην τελευταία περίοδο, γνωρίζοντας την ήττα με 9-8.

Ρωσία - Ελλάδα 9-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-4, 3-0

Ρωσία: Κράσνοφ 1, Γκινιάτοφ 1, Μαγκομάεφ 1, Λισούνοφ 1, Μπούκαγτσουκ 3, Μπίτσκοφ 1, Οντίντσοφ 1

Ελλάδα: Μυλωνάκης 1, Μουρίκης 1, Γενηδουνιάς 2, Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 1, Γούνας 1-

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα