Ντεμπούτο ο Καραλής

Ντεμπούτο ο Καραλής

Από την ημερίδα του Αγίου Κοσμά (16/1) θα ξεκινήσει τη χρονιά του ο «χάλκινος» το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων, Εμμανουήλ Καραλής.

Ντεμπούτο ο Καραλής

Ο ταλαντούχος αθλητής του επί κοντώ θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν προπονητικό αγώνα, μέσα από τον οποίο θα διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

«Προέρχεται από μία ίωση, που τον ταλαιπώρησε περίπου δέκα ημέρες. Εχει αρχίσει να επανέρχεται και δείχνει πολύ καλά σημάδια. Η προπόνηση έχει πάει πολύ καλά», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Μεγαλοοικονόμου. Ο Καραλής έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 5,05 μ.(5,25 μ. στον ανοιχτό),  επίδοση που θα προσπαθήσει να βελτιώσει προκειμένου να σπάσει και το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων, στον κλειστό στίβο, το οποίο είναι 5,10 μ. και ανήκει στον Παναγιώτη Λάσκαρη από το 2009.

Στην ημερίδα του Σαββάτου θα αγωνιστεί και η Μυρτώ Κασσωτάκη, που το καλοκαίρι θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ. Το ίδιο όριο θα διεκδικήσουν και οι Ανδρέας Μητακίδης και Γιάννης Κυριαζής, που επίσης θα αγωνιστούν στην ημερίδα του Σαββάτου. Αμφίβολη για την ώρα είναι η συμμετοχή της Κατερίνας Βαγενά στους αγώνες κλειστού. «Έχει κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και γι΄αυτό θα κάνει μια μαγνητική για να δούμε από πού προέρχονται. Αν είναι καλά θα πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού», είπε η Μεγαλοοικονόμου για την 21χρονη αθλήτρια, που το καλοκαίρι ξεπέρασε τα 4,15 μέτρα.

Best of internet