Στο Ρίνο η Στεφανίδη

Gazzetta team
Στο Ρίνο η Στεφανίδη

bet365

Μια από τις αγαπημένες στάσεις των επικοντιστών στην διάρκεια του κλειστού στίβου είναι το Pole Vault Summit στο Ρίνο των ΗΠΑ, εκεί όπου θα δώσει το «παρών» και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ένας αγώνας αποκλειστικά για επί κοντώ με την παράλληλη διεξαγωγή αγώνων σε δέκα στρώματα, ο οποίος θα γίνει αύριο (15/1). Η έμπειρη αθλήτρια ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη σεζόν με άλμα στα 4,71 μ. (δεύτερη επίδοση στον κόσμο) και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στο Ρίνο θα έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη περισσότερο και να απειλήσει ακόμη και το απόλυτο ρεκόρ της, το οποίο είναι 4,77 μέτρα.


Σε κάθε περίπτωση επιδίωξη της Στεφανίδη στην παρούσα φάση είναι να περάσει στον αγώνα τις τεχνικές αλλαγές που έχει δουλέψει στην προπόνηση. Πρώτος στόχος της χρονιάς για την Στεφανίδη είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, στο Πόρτλαντ. Η Στεφανίδη αναμένεται να αντιμετωπίσει στο Ρίνο, ορισμένες από τις καλύτερες Αμερικανίδες αθλήτριες. Ανάμεσα σε αυτές την Μέρι Σάξερ και την Ντένι Πέιν, που επίσης έχει ξεπεράσει τα 4,71 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα