«Άδειασμα» στην Χόσζου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Άδειασμα» στην Χόσζου

bet365

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η κόντρα της Κατίνκα Χόσζου με τον εθνικό προπονητή κολύμβησης, Λαζλο Κις. Ο τελευταίος υπέβαλε την παραίτηση του, την οποία σχεδόν αμέσως ανακάλεσε υπό την πίεση της ομοσπονδίας. Και τώρα η Ομοσπονδία «αδειάζει» την σιδηρά κυρία.

Η Χόσζου ταξίδεψε στην Όστιν προκειμένου να μετάσχει στο Arena Pro, χωρίς προηγουμένως να ζητήσει εγγράφως άδεια από την ομοσπονδία, η οποία τώρα με ανακοίνωση της την καλεί να «ρίξει» τα μούτρα της και να πάρει τον Κις τηλέφωνο για να διευθετηθεί το θέμα: «Αν και τα βραβεία για τους κορυφαίους της χρονιάς έχουν οριστεί για τις 14 Ιανουαρίου, η Χόσζου επέλεξε να ταξιδέψει στο Όστιν για να αγωνιστεί στο μίτινγκ Arena Pro από τις 15 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Εμείς ενημερωθήκαμε από τη σελίδα της στο Facebook ότι βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ δίχως να έχουμε άλλη ενημέρωση, ούτε εμείς ούτε ο εθνικός προπονητής.

Η ουγγρική κολυμβητική ομοσπονδία αποφάσισε ότι, αν και θα έπρεπε να έχει ζητήσει άδεια για να αγωνιστεί πριν αποδεχτεί την πρόταση των διοργανωτών στο Όστιν. Για να λύσουμε ειρηνικά το ζήτημα, θα της παρέχουμε την άδεια αν το ζητήσει προσωπικά από τον εθνικό προπονητή. Ένα ολιγόλεπτο τηλεφώνημα δεν θα επηρεάσει αρνητικά την απόδοσή της».

 

Τελευταία Νέα