Το Ρίο περνά από Κωνσταντινούπολη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Το Ρίο περνά από Κωνσταντινούπολη

bet365

Το προολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης (16-17/01) είναι η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης στους Αγώνες του Ρίο και η εθνική ομάδα αναχωρεί αύριο (14/01) με στόχο τα μαγικά «εισιτήρια». Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Παπαδέας μίλησε στο gazzetta.gr για τις πιθανότητες των Ελλήνων αθλητών να βρεθούν στο Ρίο.

Η αποστολή αποτελείται από τους Γιώργο Σιμιτσή (58κ.), Κώστα Γκόλτσιο (80κ.) Γιάννα Κουτσού (49κ.) και Ανδριάνα Ασπρογέρακα (57κ.) και την πρόκριση στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση εξασφαλίζουν μόνο οι δύο πρώτοι σε κάθε κατηγορία.

«Όλοι οι αθλητές έχουν προετοιμαστεί σκληρά, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από τις κληρώσεις της Παρασκευής. Στην διοργάνωση θα βρίσκονται αθλητές απ' όλη την Ευρώπη με έναν κοινό στόχο και απ' αυτό μόνο αντιλαμβάνεται κανείς πόσο απαιτητική διοργάνωση είναι, αφού μόνο οι δύο πρώτοι παίρνουν την ολυμπιακή πρόκριση. Όλα είναι ανοικτά για την εθνική ομάδα, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρουμε από 4 έως και κανένα ολυμπιακό εισιτήριο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής και πρόσθεσε σχετικά με την αθλήτρια του, Ανδριάνα Ασπρογέρακα: «Έχει κάποιους μικροτραυματισμούς, οι οποίοι δεν θα την δημιουργήσουν πρόβλημα. Ελπίζουμε να σταθεί τυχερή με την κλήρωση. Η ίδια είναι πάντα χαμηλών τόνων και περιμένει τους αγώνες. Παίζοντας έρχεται η όρεξη!»

¨

 

Τελευταία Νέα