Πλευρίτου: «Θα δούμε τα λάθη μας»

Gazzetta team
Πλευρίτου: «Θα δούμε τα λάθη μας»

bet365

ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς, αλλά και οι διεθνείς Άλκηστις Αβραμίδου και Ελευθερία Πλευρίτου σχολίασαν την ήττα με 9-6 από την Ουγγαρία, στο ματς του Α' Ομίλου του του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που γίνεται στο Βελιγράδι.

Σημείο-κλειδί που μας στέρησε τη νίκη στο παιχνίδι με την Ουγγαρία ήταν τα άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω για το ομοσπονδιακό προπονητή Σάκη Κεχαγιά, που τόνισε: «Νομίζω ότι αυτό που δεν πήγε καλά ήταν ο παίκτης παραπάνω, είχαμε 2 στα 10 και μ’ ένα ποσοστό 20% στον παραπάνω δεν μπορείς να διεκδικήσεις το παιχνίδι.

Προχωράμε μ’ αυτό τον αγώνα σαν οδηγό, να δούμε το τι μπορούμε να βελτιώσουμε ειδικά σ’ αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού και πάμε για τον επόμενο αντίπαλο που είναι η Ρωσία. Αυτές οι ομάδες όλες θεωρώ ότι είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά σ’ ένα τέτοιο αγώνα. Όλα πιθανά είναι. Εγώ αυτό που βλέπω είναι η δική μας ομάδα, πως θα βελτιωθούμε παιχνίδι με παιχνίδι και προχωράμε».

Ο Σάκης Κεχαγιάς αναφέρθηκε επίσης στο τι του άρεσε και τι όχι στο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας:

«Η ομάδα μπήκε με ενέργεια, με διάθεση να διεκδικήσει το παιχνίδι, παίξαμε καλό λιγότερο. Το πρόβλημα για εμάς ήταν ο παραπάνω που μέχρι τώρα δεν το είχαμε αντιμετωπίσει. Φυσικά σ’ ένα παιχνίδι όλα μπορούν να γίνουν, γιατί στα επίσημα παιχνίδια φαίνονται και οι αδυναμίες, οπότε αυτό που με προβλημάτισε είναι ο παίκτης παραπάνω, αλλά θα δουλέψουμε δυο μέρες και θα κοιτάξουμε να το βελτιώσουμε».

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Γνώση από τα λάθη και να διόρθωση των λεπτομερειών που μας κράτησαν μακριά από το στόχο στο παιχνίδι με την Ουγγαρία θεωρεί η Άλκηστις Αβραμίδου ότι είναι το επόμενο βήμα:

«Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ δυνατά, αλλά νομίζω κάποιες λεπτομέρειες μας στοίχησαν. Δεν έχω αυτή τη στιγμή ακριβή εικόνα του αγώνα, αλλά νομίζω δυο ή τρία γκολ μπήκαν από ριμπάουντ, που δεν τα δέχονται εύκολα οι υπόλοιπες ομάδες. Κάποιες λεπτομέρειες θεωρώ ότι μας στοίχησαν τη νίκη. Είμαστε κοντά. Το επόμενό μας παιχνίδι είναι με τη Ρωσία, θα μελετήσουμε σίγουρα τον αγώνα και τι λάθη κάναμε κι από εκεί και πέρα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι να τα διορθώνουμε. Δυστυχώς δεν έχουμε πολλά ματς στις πλάτες μας και νομίζω ότι σταδιακά θα γινόμαστε καλύτερες».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΛΕΥΡΙΤΟΥ

Στις λεπτομέρειες και στα λάθη που μας στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη στάθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου:

«Στο μυαλό μας είχαμε μόνο τη νίκη γι’ αυτό το παιχνίδι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Πιστεύω ότι ενώ στην αρχή το σκορ ήταν πολύ κοντά, κάναμε κάποια λάθη που καθόρισαν το σκορ και η Ουγγαρία βρέθηκε μπροστά και μετά στα τελευταία οκτάλεπτα ήταν πάντα μπροστά. Σίγουρα θα είμαστε προετοιμασμένες για το επόμενο παιχνίδι και ελπίζουμε για νίκη, γιατί είμαστε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να δείξουμε αυτό που αξίζουμε. Θα δούμε τα λάθη μας με τον προπονητή, θα σκεφτούμε τι δεν πήγε καλά, γιατί πιστεύω ότι ήμασταν προετοιμασμένες. Τώρα θα το δούμε στο επόμενο παιχνίδι και ελπίζω να υπάρχει εκεί νίκη, γιατί αυτό θέλουμε να πάμε μπροστά στο γκρουπ, αλλά σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι.»

Σε ερώτηση αν μπορούμε να κερδίσουμε τις Ρωσίδες η Ελευθερία Πλευρίτου ήταν ξεκάθαρη:

«Βλέπουμε ένα, ένα τα παιχνίδια, πιστεύω πως ναι, μπορούμε να τις κερδίσουμε. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες, όπως πιστεύω και σ’ αυτό τον αγώνα μπήκαμε, απλά κάποια λάθη μας κράτησαν πίσω στο σκορ».

 

Τελευταία Νέα