Λιγνός: «Έχω μάθει να ζω με τα προβλήματα»

Gazzetta team
Λιγνός: «Έχω μάθει να ζω με τα προβλήματα»

bet365

Ο 20χρονος κολυμβητής Γεράσιμος Λιγνός αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που προπονείται και εξέφρασε το παράπονό του, μετά την επιτυχία σε αγώνες για ΑμεΑ στην Πολωνία.

Ο κολυμβητής από την Κεφαλονιά που ανήκει στον Φιλόξενο Ζακύνθου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια πολύ απαιτητική χρονιά για μένα. Με στηρίζει πολύ ο Σύλλογος μου στη Ζάκυνθο και ο ΝΟΑ, αλλά δυστυχώς κανένας άλλος, πέραν από ορισμένους δημοσιογράφους στην Κεφαλονιά. Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά. Κολυμπάω στην Κεφαλονιά με λίγο παγωμένη πισίνα ενώ στην Καρδίτσα δεν έχω προπονητή αλλά έχω μάθει να ζω με τα προβλήματα. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω το Ν.Ο.Α. για την στήριξη του».»

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του ΝΟΑ Λούκας Νιφοράτος ο οποίος ζήτησε την στήριξη του Γεράσιμου λέγοντας: «Προσπαθούμε να βρούμε πόρους να στηρίξουμε την προσπάθεια του αθλητή μας και καλούμε τον οποιοδήποτε να μας βοηθήσει. Η Κεφαλονιά δεν είναι μόνο τζατζίκι και dance… υπάρχει αθλητισμός και πολιτισμός. Δεν μπορώ να παρακαλάω και να "διακονεύω" και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε να έχουν βραβεύσει αυτό το παιδί; Δεν πάει άλλο είναι ντροπή πια».

Στη συνέχεια μίλησε η προπονήτρια και μητέρα του Γεράσιμου Αλεξία Μωραίτη η οποία είπε: «Οι επόμενες αγωνιστικές προκλήσεις θα κρίνουν τη συμμετοχή του Γεράσιμου στην Πορτογαλία και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ιδιαίτερα από την 10η Επετειακή Ανοικτή Διεθνή Κολυμβητική Συνάντηση Ατόμων, που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στη Νάουσα διατηρώντας την 6η θέση στη λίστα. Θέση που του δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής».

 

Τελευταία Νέα