Ουγγαρία στην πρεμιέρα

Ουγγαρία στην πρεμιέρα

Σε αντίθεση με την εθνική γυναικών, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ανδρών έχει δύσκολο έργο στο ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ουγγαρία στην πρεμιέρα

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια η αλλοτινή παγκόσμια πρωταθλήτρια να έχει υποσκελιστεί από την Σερβία, όμως πάντοτε θεωρείται ένας ισχυρός αντίπαλος και το ματς θα αποδειχθεί κρίσιμο για την συνέχεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Η πολυνείκης Ουγγαρία, με 9 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και τρία χρυσά σε παγκόσμια πρωταθλήματα και 12 πρωταθλήματα Ευρώπης, ακόμα και στα κάτω της είναι ικανή για τη ζημιά και όπως έχει τονίσει ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, «ο νικητής αυτού του παιχνιδιού θα έχει καλύτερες προοπτικές για να πάει πιο ψηλά στη διοργάνωση. Κοιτάμε το πρώτο παιχνίδι και μόνο όντας συγκεντρωμένοι στο στόχο μας που είναι υψηλός». 

Η πρεμέρα της εθνικής στην διοργάνωση είναι στις 21:15 ώρα Ελλάδας και μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει και σε livestreaming στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://belgrade2016.rs/en.html

Best of internet