Τελικό ο Φέντερερ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τελικό ο Φέντερερ

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε 6-1, 6-4 του Ντομινίκ Τιέμ σε μία ωρίτσα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Brisbane International.

Ο Ελβετός πήρε το «εισιτήριο» για δεύτερη συνεχή σεζόν, με τον αντίπαλο του να αδυνατεί να βρει λύσεις απέναντι στο παιχνίδι του 34χρονου. Ο αυριανός θα είναι ο 136ος τελικός για τον Φέντερερ, ο οποίος θα διεκδικήσει τον 89ο τίτλο καριέρας (88-47 ως φιναλίστ) και δεύτερο συναπτό στον Μπρισμπέιν.

Αντίπαλος του στον τελικό θα είναι και φέτος ο Μίλος Ράονιτς, ο οποίος απέκλεισε τον Αυστραλό Μπέρναρντ Τόμιτς με 7-6 (5), 7-6 (5), σε έναν αγώνα που δεν είχε κανένα break. Οι δύο φιναλίστ έχουν συναντηθεί 10 φορές με τον Φέντερερ να έχει κερδίσει τις 9.

Στο Chennai Open, ο Σταν Βαβρίνκα προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας 6-3, 6-4 του Μπενουά Περ. Εκεί θα διεκδικήσει τον τρίτο διαδοχικό τίτλο απέναντι στον 19χρονο Μπόρνα Κόριτς. Ο τελευταίος νίκησε τον Αλιάζ Μπεντενέ με 7-6 (5), 6-7 (5), 6-3.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα