Πρεμιέρα για τη Στεφανίδη στο Οχάιο

Gazzetta team
Πρεμιέρα για τη Στεφανίδη στο Οχάιο

bet365

Με την Κατερίνα Στεφανίδη ανοίγει το Σάββατο (9/1) η φετινή αγωνιστική δράση. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στη διοργάνωση Akron Pole Vault Convention, στο Οχάιο.

Στην ουσία πρόκειται για αγώνα προπόνησης, έναν από τους πολλούς που η αθλήτρια έχει προγραμματίσει να κάνει τη φετινή σεζόν. Η Στεφανίδη έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ έχει ατομικό ρεκόρ 4,77 μ., από τις 20 Φεβρουαρίου του 2015, στο Φλάγκσταφ διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει και φέτος.

Μπορεί ο πανεπιστημιακός αγώνα στο Akron να γίνεται μόλις τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, ωστόσο εκεί θα είναι για να αγωνιστούν σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου επί κοντώ. Στις γυναίκες εκτός από την Κατερίνα Στεφανίδη ξεχωρίζει η Ντέμι Πέιν (4,77 μ.), η Μέρι Σάξερ (4,71μ.) και η Μπέκι Χόλιντει. Στους άνδρες το μεγαλύτερο όνομα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 Σον Μπαρμπέρ.

 

Τελευταία Νέα