Ξεκούραση λόγω σύσπασης στο δικέφαλο

Gazzetta team
Ξεκούραση λόγω σύσπασης στο δικέφαλο

bet365

Μια μικρή σύσπαση στο δικέφαλο ανάγκασε τον τον Δημήτρη Μπαλταδούρου, να αναβάλλει την ολυμπιακή προετοιμασία του.

Ο πρωταθλητής του τριπλούν αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στον δικέφαλο, στην προπόνηση της Δευτέρας και άμεσα ξεκίνησε θεραπείες. «Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως, είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσέξουμε. Από εβδομάδα φαίνεται πως θα είμαι σε θέση να επιστρέψω σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης», είπε ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού, που έχει ως στόχο της χρονιάς το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες (16,85 μ.) και συμπλήρωσε: «Η περσινή χρονιά έδειξε πως είμαι σε θέση να πάω μακρύτερα, καθώς παρά τα προβλήματα τραυματισμών πέτυχα 16,60 μέτρα. Φέτος γενικώς είμαι σε πολύ καλύτερο επίπεδο».

Ο Μπαλταδούρος έχει βασικό στόχο της χρονιάς το ολυμπιακό όριο, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα κυνηγήσει να βρεθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και να "φλερτάρει" με μια επίδοση στα 17,00 μ., που είναι το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. «Σε κάθε περίπτωση το ολυμπιακό όριο είναι ο πρώτος στόχος. Δε σημαίνει, όμως, πως δεν θέλω να κυνηγήσω το κάτι παραπάνω», κατέληξε.

Επιθυμία του αθλητή να ξεκινήσει τη σεζόν τέλος Ιανουαρίου σε κάποια διοργάνωση εκτός συνόρων, ενώ αναμένεται να συμμετάσχει και στις διοργανώσεις, που θα γίνουν στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα