Σαν να μη πέρασε ένας... χρόνος

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Σαν να μη πέρασε ένας... χρόνος

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από 6 εβδομάδες και πραγματικά ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα... αφού συνέτριψε τον Ντάστιν Μπράουν στον 1ο γύρο του Kατάρ Οpen.

O Σέρβος χρειάστηκε μόλις 51 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Γερμανού με 6-2, 6-2 και να πάρει την πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Νο 1 παρότι απείχε εντελώς από κάθε αγωνιστική δράση, ακόμη και αγώνες επίδειξης, μπήκε αμέσως στο ρυθμό του αγώνα και δεν άφησε στον αντίπαλο του κανένα περιθώριο να αντιδράσει. Μάλιστα, προηγήθηκε 5-0, χάρη στα δύο μπρέικ που πέτυχε, εκ των οποίων ο αντίπαλος του κατάφερε να πάρει ένα πίσω.

Αυτή ήταν η 27η νίκη του Νόλε σε 28 αγώνες, με τον Τζόκοβιτς να διεδικεί την πρόκριση του στον 16ο διαδοχικό τελικό. Σημειώνεται ότι πέρυσι η διοργάνωση της Ντόχα ήταν η μοναδική στην οποία δεν έφτασε στον τελικό, καθώς αποκλείστηκε από τον Ιβο Κάρλοβιτς στον προημιτελικό.

Αντίπαλος του Τζόκερ στον δεύτερο γύρο θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Βερντάσκο - Γιαζίρι, με τον Τυνήσιο να μετέχει με κάρτα ελευθέρας.

 

Τελευταία Νέα