Τα Gazzetta Awards 2015 του Λευτέρη Κοσμίδη

Τα Gazzetta Awards 2015 του Λευτέρη Κοσμίδη

Τα Gazzetta Awards 2015 του Λευτέρη Κοσμίδη

O παγκόσμιος πρωταθλητής της γυμναστικής Λευτέρης Κοσμίδης πήρε μέρος στα Gazzetta Awards 2015 και επέλεξε τους κορυφαίους της χρονιάς. Δείτε τι επιλογές του και πάρτε και εσείς μέρος!

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της γυμναστικής, τον Λευτέρη Κοσμίδη, που ευγενικά έδωσε τη δική του ψήφο για τους κορυφαίους της χρονιάς. 

Αθλητής Χρονιάς: Λευτέρης Πετρούνιας

Εννοείται ότι ψηφίζω Λευτέρη Πετρούνια. Πέρα από το ότι είναι του αθλήματος και είναι και φίλος μου, αυτά που έχει πετύχει μέσα στο 2015 είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Πιστεύω ότι ήταν ο καλύτερος αθλητής για το 2015.

Αθλήτρια της χρονιάς: Νικόλ Κυριακοπούλου

Εδώ θα επιλέξω τη Νικόλ Κυριακοπούλου λόγω του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι μία τεράστια επιτυχία και δεν είχε άλλη Ελληνίδα αθλήτρια στο 2015 κάτι παρόμοιο. 

Ομάδα χρονιάς: Γυναικεία ομάδα πόλο Ολυμπιακού 

Εδώ ο συναγωνισμός είναι πολύ ισχυρός και δεν μπορείς με ευκολία να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα, αλλά πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, λόγω του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, υπερέχει!

Προπονητής Χρονιάς: Δημήτρης Ράφτης

Πιστεύω ότι ο αθλητής πάει μαζί με τον προπονητή, δεν μπορείς να τους διαχωρίσεις. Και από τη στιγμή που επέλεξα τον Λευτέρη Πετρούνια δεν μπορώ να μην ψηφίσω υπέρ του Δημήτρη Ράφτης για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς!

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

 

Best of internet